Prvi 2064 pregleda 28. siječnja 2020.

Voyage: 'Nemam se potrebe raspravljati s Bakom'

zenski svijet/instagram
Voyage poručio: 'Nemam se potrebe raspravljati'

Mladi glazbenik iz Srbije u 24 pitanja je otkrio je li mu slava udarila u glavu i što misli o trenutno aktualnoj drami s Bakom Prase.

''Podigla se prevelika prašina oko moje izjave da youtuberi nisu pjevači. Nemam poruku za Baku Prase. Nemam se potrebu raspravljati. Ja sam umjetnik, kompozitor, u rasprave sigurno neću ulaziti'', poručio je Mihajlo Verulović - Voyage.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mladi glazbenik našao se u središtu drame nakon što je u jednoj emisiji izjavio da youtuberi nisu pjevači. U dramu se najviše uključio Baka Prase koji je snimio disstrack na Voyaga. No, kao što je izjavio, on ne planira ulaziti u rasprave vezane uz tu temu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏅

A post shared by C’est La Vie (@voyage.mp3) on

Ljubav s Breskvicom

Voyagea je i u poslovnoj, ali i u ljubavnoj 'suradnji' sa svojom kolegicom. Naime, u vezi je s Anđelom Ignjatović Breskvicom, s kojom je već snimio nekoliko pjesama i zajedno s njom postao popularan.

''Zadovoljan sam dosadašnjom karijerom. Ovo je jedno predivno iskustvo za mene i moju djevojku. Prebrzo se to desilo i sada imamo neki pritisak, ali smo našli način kako da se s time nosimo'', rekao je Voyage.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C’est la vie

A post shared by C’est La Vie (@voyage.mp3) on

Priznao nam je da Breskvicu voli zvati i 'Cvrle', a osvojila ga je razumijevanjem. Otkrio je i da Breskvica nije ljubomorna na obožavateljice jer postoji veliko povjerenje između njih dvoje.

Planovi za budućnost

''Sredinom veljače izlazi nova pjesma 'C'est la vie' s Breskvicom. Nadam se da će vam se svidjeti'', kaže Voyage. Otkrio nam je i da je pjesmu 'C'est la vie' napisao za samo tri sata, a ponekad, kada nema inspiracije, treba mu i nekoliko dana da napiše pjesmu.

Trenutno nema planova snimati pjesme s drugim izvođačima osim s Breskvicom jer se želi posvetiti sebi kao solo izvođaču.

Cijeli intervju s Voyageom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?