Prvi 613 pregleda 27. veljače 2023.

Voyage opet ljubi? 'Ista Breskvica'

trending news/youtube

Čini se kako popularni regionalni pjevač i reper više nije solo. Ovoga puta uplovio je u vezu na daljinu.

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, navodno ljubi popularnu bugarsku pjevačicu Dessitu. 

Dessiti je pravo ime Desislava Georgijeva Dimova. Već duže vreme jedno drugom sve lajkaju na Instagramu, a ubrzo su fanovi počeli da ih spajaju, pa je tako na Tik Toku izašao video u kojem se tvrdi da je Dessita zaista nova Voyageova devojka.

Prema pisanju Kurira, Voyage je nekoliko puta odlazio u Bugarsku gdje je viđen u društvu lijepe pjevačice.

"On ne krije da ima djevojku, da je zaljubljen. Svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno pa kad mu obaveze to dozvole, on na dan-dva ode do Sofije kako bi se vidjeli i malo uživali. Bio je i prošle nedjelje tamo. Neki fanovi su ih prepoznali dok su se šetali bugarskom prijestolnicom", piše Kurir

Mnogi fanovi su još nešto primijetili, a to je fizička sličnost Voyageove bivše djevojke Breskvice i Dessite. 

"Meni je presmješno jer je ista Breskvica. Koliko je on volio Breskvicu, pa našao istu kao ona", "Ne da sliči na Breskvicu, nego je ista", samo su neki od komentara. 

Primjećujete li vi sličnost?

 | Autor: Canva Canva

Glasine da ima novu djevojku, pjevač je i sam potaknuo kada je jednom prilikom dao izjavu. 

"Moja djevojka je mnogo poznata, velika je zvijezda, nije iz Srbije. Dosta lako održavam vezu na daljinu, uvijek se nađemo u nekoj državi između. Ovo je idealno, nemam stres da moram uvijek biti prisutan", izjavio je Voyage. 

 

Obožavaš pjevati? Sanjaš o nastupu na velikim pozornicama? Vrijeme ti je da se prijaviš na novi glazbeni show Superstar. Osvoji nagradu od 50.000 eura i pokaži što znaš!

 | Autor:

Tvoja reakcija?