Prvi 5 pregleda 24. veljače 2016.

Vraćamo se na Eurosong: Nina Kraljić predstavlja Hrvatsku!

Nina Kraljić
Pixsell

Nakon dvije godine odsustva napokon imamo svoju predstavnicu na prestižnom glazbenom natjecanju

Najljepši glas Hrvatske i pobjednica glazbenog natjecanja 'The Voice', Nina Kraljić (23), predstavljat će Hrvatsku na predstoljećem 61. Eurosongu! Prestižno glazbeno natjecanje održat će se u svibnju u Stockholmu, a vijest je potvrdila i sama pjevačica na svom službenom Facebook profilu.

Nina Kraljić | Autor: Pixsell Pixsell

- Nina će nastupiti u prvoj poluzavršnici 10. svibnja te vjerujem u njezin veliki uspjeh i ulazak u završnicu koja će se održati 14. svibnja pred više od 200 milijuna gledatelja. Pjesma će biti vrlo zanimljiva, prikladna za Ninin glas i uvjeren sam da će nas predstaviti u najboljemu svijetlu, kako samo ona zna – izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

U njezin uspjeh ne sumnjaju ni obožavatelji, a najboljem mogućem rezultatu nada se i sama Nina.

- Od nastupa očekujem da ću je dobro otpjevati, a nadam se da ćemo vidjeti rezultate i da će se trud isplatiti. Najvažnije mi je da predstavim Hrvatsku u najboljemu svjetlu - kaže pjevačica.

Kako zvuči pjesma s kojom će nas predstavljati otkrit će 9. ožujka, a kako Nina otkriva, biti će u njenom stilu u kombinaciji s modernim prizvukom.

Prisjetimo se, u finalnoj emisiji glazbenog natjecanja 'The Voice' Nina, zajedno sa svojim mentorom Jacquesom Houdekom (34), otpjevala je pjesmu 'Euphoria'. Simbolično ili ne, ali upravo je s tom pjesmom Šveđanka Loreen (32) pobijedila na Eurosongu 2012. godine. Nadamo se da će upravo takav rezultat ostvariti i Nina!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?