Prvi 6437 pregleda 21. travnja 2022.

Vratio se JoomBoos: 'Hvala na porukama i ne brinite, nigdje ne idemo!'

Marin Tironi, Emica Elvedji/Pixsell

U posljednjih nekoliko dana mnogi su se pitali gdje je nestao JoomBoos. Slali ste nam poruke, upite, pisali na Instagramu,TikToku, Facebooku pitali ste se zašto smo nestali s YouTubea sad kad smo tako jako blizu velikom milijunu subscribera.

Bit ćemo potpuno transparentni i iskreni s vama, kao što uvijek i jesmo. Zadnjih se dana JoomBoos YouTube kanal, kao i još neki kanali unutar Styria Media Grupe, našao pred tehničkim problemima s verifikacijom admina koji je za posljedicu imalo da sustavi umjetne inteligencije sa strane YouTubea odmah uklone i naš kanal.

Nasreću, probleme koji su nastali vrlo brzo - isto smo toliko brzo uspjeli i riješiti, zahvaljujući pomoći i reakciji vodećih ljudi unutar YouTubea i Googlea. Naime, s obzirom na to da se JoomBoos nalazi unutar verificirane mreže YouTube kanala, dobili smo pravovremenu podršku od strane njihova stručnog tima te su oni u najkraćem mogućem roku uklonili sve poteškoće zbog kojih je naš kanal, na nekoliko dana, prestao s radom i nestao iz tražilica. Situacija je dogodila rano ujutro u utorak, u roku od par minuta dignuli smo ključne ljude našeg teama i prijavili sve probleme YouTubeu. Bili smo u stalnom kontaktu s ljudima unutar YouTube mreže, a oni su žurno odradili najbolji mogući posao i vratili JoomBoos YouTube kanal našim gledateljima. Drago mi je vidjeti da i nakon sedam godina imamo vjernu zajednicu fanova koja nas pokreće da radimo najbolji sadržaj za njih. Zahvalni smo i na svom teamu koji je danonoćno radio na komunikaciji s YouTubeom ali i povratku svakog videa, jer ručno moramo vratiti preko 2.000 sadržaja.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

"U JoomBoosu smo navikli na velike izazove, a ova situacija pokazala je koliko lojalnu publiku, team i klijente imamo. Upravo nas oni inspiriraju da kreiramo kvalitetniji content iz dana u dan pa i kad se dogodi ovakav blackout. Nakon mjeseci rada na novoj seriji baš ovo je pravi trenutak da publici pokažemo kako mi zapravo radimo i kad se dogodi ovakva izvanredna situacija na koju nismo imali utjecaj. Od ljeta pripremamo jedinstveni projekt/ prvu bilingvalnu seriju, čiji teaser ćemo sad s ponosom objaviti i to prije vremena. Naša publika je to zaslužila. Mi, naravno, snimamo dalje", rekao je Matej Lončarić direktor i osnivač JoomBoosa.

Upravo trailer za najnoviju JoomBoos originalnu seriju 'The Outsiders' prvi je video pušten na JoomBoos YouTube kanalu nakon njegova povratka. Iako to nije bilo u planu, s obzirom da serija s emitiranjem kreće sredinom lipnja, ova je uranjena objava svojevrstan dar svim JoomBoos obožavateljima i vjernoj publici koja je danima strepila hoće li ikada više moći gledati svoje najdraže influencere i njihova videa.

 | Autor: Marin Tironi/Pixsell Marin Tironi/Pixsell

"Ovim putem se želim zahvaliti svima koji su nam svakih nekoliko minuta slali poruke i upite, koji su se pitali gdje smo, što nam se dogodilo i kad ćemo se vratiti. Podrška naše publike nam najviše znači jer nam njihova podrška govori da nešto radimo dobro. Sad kad smo se vratili, još jači i bolji nego dosad, publici želimo poručiti da ih čekaju najbolje od najboljih stvari kod nas na YouTube, ali i svim ostalim kanalima i platformama. I nadamo se da više svi zajedno nećemo morati prolaziti ovakve neočekivane prepreke, iako nas one čine samo još snažnijima", rekao je za kraj Dominik Beber, urednik JoomBoos branda.

Stoga, moramo zaključiti da JoomBoos ne ide nigdje, tek smo se sada vratili! I spremamo vam neviđeno dobre, nevjerojatno lude i neopisivo genijalne projekte. Stay tuned za novu JoomBoos eru!

Tvoja reakcija?