Prvi 399 pregleda 14. rujna 2021.

Vuletić, Mimiermakeup i Bačić u novoj sezoni 'Poligrafa'

Stiže treća sezona Poligrafa, najiščekivanijeg serijala regije u kojem su zvijezde primorane na iskrenost. Tko laže, a tko je uvijek iskren saznajte svakog petka u podne na našem YouTube kanalu od 17.9.

 Čini se da naše estradne zvijezde još uvijek nisu naučile kako se poligraf ne može nadmudriti. Koja od poznatih lica žele sakriti svoje prljavo rublje? A tko od njih je bio potpuno iskren? Već dobro poznati serijal 'Poligraf' vraća se na YouTube kanal 24sata uz pojačanje. Nova treća sezona puna je novih 'žrtava' kojima je ovo prvi susret s inspektorom oči u oči. Bez ikoga u prostoriji osim ispitivača, stvara se napeta atmosfera u kojoj su ispitanici otkrili i više nego što su namjeravali.

POGLEDAJTE NAJAVNU NOVE SEZONE:

U trećoj sezoni na vrućoj stolici ispred strogog inspektora su se našli redom jedna od najzgodnijih hrvatskih pjevačica Lidija Bačić (36), provokativna bivša 'Playboyeva' zečica Ena Friedrich (34), crnogorski filmski i kazališni glumac Momčilo Otašević (31) poznat po ulogama u popularnim serijama 'Kud puklo da puklo' i 'Drugo ime ljubavi', najmišićaviji hrvatski bodybuilder Stjepan Ursa (32), kazališni, televizijski i filmski glumac Jan Kerekeš (34) koji je odlično odglumljenim ulogama izašao iz sjene svog oca Ljubomira Kerekeša, najpopularnija balkanska Tiktok influencerica Mirta Miler (23) poznatija kao Mimiermakeup i drugi slavni koji su nevoljko priznali ono što niti sami sebi ne bi.

Svakog petka u 12 sati na YouTube kanalu 24sata gledajte novog ispitanika, koji se preznojavao i crvenio zbog laži i neugodnih pitanja. Čak se i najveći borci počnu premještati na stolici kada ih inspektor strogo pogleda, ali to nije bio slučaj kod najpoznatijeg hrvatskog interventnog policajca Stjepana Urse. Osim što je smireno i potpuno ozbiljno poželio da ga netko barem jednom istuče i smiri, prijeteći je rekao da bi se natjecao u borilačkim sportovima.

"Dok sam bio u odbojci, imao sam problema sa zglobovima, ligamentima, središnjim dijelom leđa. Međutim ta mišićna masa, hipertrofija koja se dogodila nakon odbojke stvorila je zaštitu oko mojih zglobova", rekao je Stjepan Ursa. Istina je da nakon ozljede koljena 2016. izazvane nezgodom nije imao zdravstvenih problema, što je detektor laži potvrdio, te je zbog bodybuildinga postao još otporniji. Bodybuilder i interventni policajac potpuno samopouzdano progovara o stereotipima o genitalijama kod bodybuildera i dotiče se sponzoriranih fitness proizvoda koji ne djeluju uvijek. Nije imao problema s govorenjem istine, kao ni sa samopouzdanjem. Malo je nedostajalo da ovaj snažni policajac zamijeni uloge s ispitivačem. S inspektorom je razgovarao kao s prijateljem i nije podlegao njegovim manipulativnim taktikama.

"Glupo mi je promovirati nešto što ne bih koristio. Nisam dečko koji trči za zaradom stalno da bi mi to bio prioritet", nije se dao smesti. Problem mu ne predstavljaju čak ni intimnija pitanja i činilo se kao da ga ništa ne može slomiti niti staviti u neugodnu poziciju.

POGLEDAJTE VIDEO 'NA TRENINGU' SA STJEPANOM URSOM:

Škakljiva pitanja izvukla su kod popularne hrvatske pjevačice Lidije Bačić neke stvari koju su trebale ostati, možda samo njene. Inspektor ju je 'rešetao' i ispitivao o vjeri, politici, ali i o njezinim tjelesnim adutima. Poznata pjevačica bila je podložnija inspektorovim taktikama od njezinog mišićavog kolege. Već na prvom pitanju pokušala je izbjeći istinu, ali ne i sakriti zabrinutost. Zacrvenila se i skrenula pogled, svjesna da je stjerana u kut. Kada je shvatila da joj nema druge, počela je iskrenije odgovarati nepopustljivom inspektoru. Njezini vjerni obožavatelji pamte ju isključivo kao pjevačicu zabavne glazbe, što je potvrdila rekavši kako se nikada ne bi mogla baviti rock glazbom.

"Teško se u ovoj zemlji od toga može živjeti. Možda bi se moglo u Americi, kada se obraćaš cijelom svijetu", rekla je i umirila svoje najzagriženije pratitelje.

POGLEDAJTE ZVIJEZDE VRIŠTE S LIDIJOM BAČIĆ:

Javno obraćanje svjetskoj publici ne bi joj bio problem jer nema problema s tremom, kao niti sa samopouzdanjem. Kaže kako joj je javno nastupanje nakon nekog vremena postalo prirodno kao da pije kavu u dnevnom boravku. Za svoju uspješnu pjevačku karijeru ne zahvaljuje svojoj sestri, pjevačici Dori Bačić koja joj je pomagala u početcima karijere, već samoj sebi. Kada je to rekla, crvenilu na njenom licu nije bilo traga. Progovorila je i o ulasku u reality emisije. Iako ne bi ušla u najpoznatiji reality "Big Brother", otkrila je planove za emisiju "Zvijezde pjevaju".

"To nije reality show. Trebala sam biti u toj emisiji s Deanom Kotigom, ali se dogodila ova svjetska situacija koja nas je snašla i tu je sve stalo. Ne znači da neće biti dogodine", smješkala se. 

Među poznatim licima našao se i Youtuber Marko Vuletić (22). Otkrio je kako i s kojim je Tiktokerima i Youtuberima u svađi, među kojima su se našle Ema Luketin i Nika Pavičić, poznatija kao xniks2x, te od čega zapravo živi. Bivši član Joomboosove družine najviše se klonio direktnih odgovora kada je bilo riječi o njegovim bivšim kolegicama.

POGLEDAJTE ZVIJEZDE VRIŠTE S MARKOM VULETIĆEM:

"YouTubeom se bavim zbog ljubavi, ne zbog novca", rekao je trljajući znojne dlanove. Saznajte u kojoj je mjeri lagao i koliko je bio iskren u nadolazećim epizodama u kojima se ništa neće moći sakriti.

Između gutanja knedli i bježanja pogleda, brže-bolje je izjavio kako se ne smatra pravom divom. Zbog vrućine stolice i našeg sposobnog ispitivača moći ćete vidjeti omiljene zvijezde u njihovom najiskrenijem izdanju. Tko je lagao? U kojoj mjeri? Istinu, samo istinu i ništa manje od istine otkrijte u ovoj trećoj, najpaprenijoj sezoni 'Poligrafa' do sad. Iako slavni, u našem serijalu pokazuju da su i dalje samo ljudi, koliko god to nerado priznaju. Smatra li Marko Vuletić da njegovi susjedi u Trogiru imaju dobro mišljenje o njemu? Je li ikada konzumirao drogu i bi li se ikada podvrgnuo plastičnim operacijama? Njegove i mnoge druge škakljive odgovore zvijezda hrvatske estrade premijerno ćete čuti tu ovom serijalu, u kojem je istina na prvom mjestu.

'Poligraf' je samo jedan od mnogobrojnih ORIĐIĐI formata iz videoprodukcije 24sata. Na našem YouTube kanalu svakodnevno možete gledati raznolike sadržaje, među kojima su intervjui sa slavnim ljudima i običnim građanima u serijalu 'Moja priča', zabavni serijali u kojem poznata lica estrade driftaju automobilima u serijalu 'Zvijezde vrište' s vrsnim automobilistom Jurajem Šebaljem, putopisni serijal 'Mozambik' sa Sarom Hdagha i Dušanom Bućanom te mnogi drugi.

Tvoja reakcija?