Prvi 300 pregleda 14. travnja 2022.

Wajwai razočaran: 'Ovaj TikTok je sr*nje'

Na JoomBoos YouTube kanalu napokon je izašla prva epizoda nove sezone Videostar showa. Najbolji TikTokeri u regiji traže novu nadu koja osvaja laskavu titulu pobjednika i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna

Bit će ovo jako teška odluka, uff... Jako puno dobrih prijava, a samo 13 mjesta u natjecanju, odmah na početku prve epizode JoomBoos Videostara članovi žirija zaključili su da će već sad imati ogroman posao za napraviti. Iako su im se prijave uglavnom svidjele, Wajwai je iskreno za jedan video rekao da mu je sr*nje...

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvoj epizodi nove sezone nagrađivanog JoomBoosova serijala najveće TikTok zvijezde iz regije, Mimiermakeup, Barbi Afrika i Andrija Milivojević Wajwai, gledali su dvadesetak video prijava koje su ušle u uži krug. Ali samo nešto više od pola prijavljenih smiju pustiti u natjecanje, u kojem će se kandidati boriti za nagrade vrijedne čak 120 tisuća kuna. Iako je zadatak bio težak, nisu bili ništa manje strogi nego što su na početku obećali. A komentari su im bili iskreniji i brutalniji nego u prošloj sezoni.

"Ne kužim prijavu cure koja nam u cijelom videu gotovo punu minutu govori kako obožava pjevati i kako pjeva cijeli život, a ni u jednom trenutku u videu nismo čuli kako pjeva. To me skroz zbunilo, iskreno da vam kažem", zaključila je Mimi. Osim zbunjujućih, bilo je tu i pravih masterpiece prijava koje su bile snimljene poput pravog, pravcatog kratkometražnog filma.

 | Autor:

"Wow, pogledajte vi taj rad kamere, to osvjetljenje, tu atmosferu. Dečko snima u 4K rezoluciji. Ovo mi izgleda stvarno kao neki film, baš je brutalno ovo snimio. To se zove prijava na JoomBoos Videostar", bio je oduševljen Wajwai nakon odgledane prijave simpatičnog Tibora Čubrila.

"Ovu curu i inače pratim na TikToku, stalno mi iskače i jako volim gledati njezina videa", rekla je Barbi Afrika nakon što su ona i ostatak ekipe pogledali prijavu Astro Aleks, cure koja živi u Londonu i na TikToku ljude podučava astrofizici. Osim njene prijave, jako im se svidio Fashion Franko, dečko koji kratkim skečevima nasmijava tisuće svojih fanova na ovoj društvenoj mreži.

 | Autor:

"Joj, ja njega baš jako volim. Uvijek kaže sve direktno i u glavu, videi su mu kratki, taman da ti zadrži pažnju. Jako je duhovit, a uvijek ima totalno ozbiljnu facu. Svaka čast", objasnila je Mimiermakeup Frankovu prijavu. Osim njih, jako su im se svidjele i djevojke koje su se u show prijavile zanimljivim i dramatičnim makeup transformacijama i tranzicijama.

"Čovječe, pa ova se šminka bolje od tebe", našalio se Wajwai s Mimiermakeup, nakon što su odgledali makeup prijave natjecateljica. Mimi se složila i nije ovo, kaže, shvatila kao zlonamjernu provokaciju.

Kakve su još prijave stigle na Videostar ove sezone te koliko su težak zadatak imali članovi žirija i imaju li među kandidatima već sada konkurenciju, gledajte ekskluzivno na JoomBoos YouTube kanalu u prvoj epizodi JoomBoos Videostara! Nove epizode showa pratite svakog četvrtka u 12 sati samo na JoomBoosu.

 

Pogledajte prvu epizodu dramatičnog JoomBoos Videostar showa!

 | Autor:

Tvoja reakcija?