Prvi 147 pregleda 12. svibnja 2022.

Wajwai razočaran TikTokom kandidata: 'Ovo je tako cringe'

Nakon treće epizode JoomBoos Videostara, u showu je ostalo samo pet kandidata koji su se u novoj epizodi morali suočiti s novim, za neke još zahtjevnijim, TikTok izazovom

U rukama poznatog TikTok žirija kojeg čine Mimiermakeup, Barbi Afrika i Wajwai nalaze se sudbine preostalih petero kandidata koji se, u JoomBoos Videostar showu, natječu kako bi osvojili titulu zvijezde TikToka i nagrade vrijedne 120 tisuća kuna. U četvrtoj epizodi očekuje ih prilično teška odluka jer, od svih izvrsnih kandidata koji su ostali, jednog moraju poslati kući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Stvarno nisam očekivala da ću proći u top pet, drago mi je što sam ostala i danas ću se baš potruditi za video", rekla je jedna od kandidatkinja.

Iako su, u dosadašnjim epizodama, kandidati izazove snimali u grupama ili u parovima, sada je svaki od njih svoj video morao snimiti samostalno. Zapravo, njih četvero je moralo samostalno snimiti TikTok izazov jer je jedan od kandidata izvukao karticu koja mu je omogućila izravan prolazak u finale. 

 | Autor:

"Ne znam tko će danas ispasti. Ne bih želio da to budem ja, ali opet se neću razočarati ako se to dogodi jer mislim da sam daleko dogurao", rekao je jedan od kandidata prije nego li se 'bacio' na snimanje svog TikTok videa. 

Ovog kandidata zapao je jedan od najzanimljivijih izazova jer je morao osmisliti video u kojemu će sudjelovati i voditelji Videostara Luciano Plazibat i SaamoPetraa.

TikTok izazove kandidati su ponovno snimali u genijalnim prostorima zagrebačke Amazinge - najvećeg zabavnog centra u ovom dijelu Hrvatske. Za izazove su im odlično poslužili trampolini, VR park i ostale zanimljivosti koje ondje možete naći.

 | Autor:

Kada je došlo vrijeme za ocjenjivanje videa, žiri je bio prilično dobro raspoložen i može se reći da nisu ostali razočarani jer su svi kandidati ovaj izazov shvatili zaista ozbiljno. 

"Ovaj video mi je bio jako dobar, tranzicija je bila dobra i ima dobar 'hook' u video. Ja bi ga osobno pogledala kada bi mi iskočio na for you page", prokomentirala je Mimi video jednog od kandidata.

"Ja ovaj video zamišljam na JoomBoos kanalu i razmišljam bi li to gledala i mogu reći da bi ga gledala sto posto", dodala je Barbi, a ostatak žirija se složio s njom. 

 | Autor:

No, oko jednog videa, žiri se ipak nije uspio složiti. Wajwai je rekao kako mu se nije svidio i da mu je prilično 'cringe' dok Mimi i Barbi smatraju kako je video odličan i sladak. 

"Ja i dalje mislim da je moj TikTok bio najbolji i da je ovo malo nepravedno, ali okej. Vidimo se sljedeće godine", poručio je kandidat koji je u ovoj epizodi napustio Videostar. 

Koji kandidat je odmah prošao u finale, čiji video je kod Wajwaija izazvao 'cringe' i tko je napustio show, pogledajte u u novoj JoomBoos Videostar epizodi samo na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite na JoomBoos YouTubeu četvrtkom od 12 sati!

Tvoja reakcija?