Prvi Proljetni JoomBoos magazin 194 pregleda 30. travnja 2022.

Wajwai za JoomBoos magazin govori o vezama i dejtanju

promo

Proljetni broj JoomBoos Videostar magazina, najprodavanijeg teen časopisa u regiji, na naslovnicama su dvije trenutno najveće regionalne TikTok zvijezde i članovi žirija JoomBoos Videostar showa, Wajwai i Barbi Afrika. Njih su nam dvoje otkrili neke pikanterije iz svog privatnog života, a prvi na redu je - Wajwai

Slobodan sam, radim što želim i trenutno uživam u toj svojoj slobodi, ispričao nam je tiktoker Wajwai ekskluzivno u novom broju JoomBoos Videostar magazina.

U intervjuu smo sa slavnim glazbenikom, tiktokerom i članom žirija našeg Videostar showa razgovarali o vezama, dejtanju, uspjehu na društvenim mrežama, glazbi i svemu onome što njega najviše veseli.

 | Autor:

Priznao nam je da se ne može odlučiti je li mu u životu veća ljubav TikTok ili ipak glazba, s kojom se prvo krenuo baviti. Ali kaže da to dvoje nekako ide zajedno pa nema ni potrebe birati favorite. 

Ovog svestranog dečka iz Srbije samo na TikToku trenutno prati više od 740 tisuća obožavatelja. Oni redovito gledaju i lajkaju njegove urnebesne skečeve, brutalne izazove i viralne trendove koje pokriva. A ponekad lajkaju i to što previše otkriva. Na primjer, njegova gola fotka na snijegu je bila pravi hit u hladnijim mjesecima, a on je još jednom pokazao koliko daleko može i želi ići na društvenim mrežama. I o tome smo s njime razgovarali u ekskluzivnom intervjuu koji možete čitati u novom JoomBoos Videostar magazinu.

Pronađite novi JoomBoos magazin na svim kioscima Tiska, a u paketu dobivate čak 23 postera najvećih zvijezda, kao i odlične darove. Tu je knjižica viralnih JoomBoos kvizova znanja, memory kartice za najbolje igre s prijateljima ili obitelji, ako i HoloFame kupon za popust na ulaznicu.

Trknite do prvog kioska Tiska i nabavite što prije svoj primjerak, a onda nam na JoomBoos Magazin Instagram šaljite kreativne fotke jer smo ponovno za vas pripremili genijalne poklon pakete. Najkreativniji svake druge nedjelje osvaja jedan!

 | Autor:

Tvoja reakcija?