Prvi 173 pregleda 01. lipnja 2020.

'We Are One': Ovo je prvi filmski festival na YouTubeu!

Festival traje još sedam dana, a nudi najrazličitije i najzabavnije filmove za raznoliku publiku.

Krenuo je 'We Are One', najveći virtualni filmski festival koji se ikada prikazivao u povijesti filmografije, a iza cijelog projekta stoje Tribeca Enterprises i YouTube, piše Global News.

U sklopu festivala bit će prikazano više od stotinu filmova po izboru selektora 21 vodećeg filmskog festivala iz više od 35 zemalja. I svi su besplatni za gledanje!

Osim samih filmova, naći će se tu i prateći program razgovora, VR sadržaja i glazbenih nastupa. Ovim 10-dnevnim digitalnim događajem odat će se priznanje umjetnicima iz svih dijelova svijeta, a u centar pažnje stavljaju se filmovi koji mogu proizvesti promjene u društvu te na neki način povezati globalnu publiku.

Festival je okupio neke od najtalentiranijih svjetskih umjetnika u želji da, i tijekom 'novih normalnih' vremena, ljubiteljima filma pruže zabavu. Festival je krenuo prije dva dana te će trajati do 7. lipnja.

Globalni filmski festival 'We Are One' gledateljima omogućava da iz perspektive umjetnika iskuse različite kulture, a više od 35 zemalja predstavit će se s ukupno 23 narativna i osam dokumentarnih dugometražnih filmova, 57 narativnih i 15 dokumentarnih kratkih filmova, 15 arhivskih i četiri ekskluzivno festivalska razgovora te pet programskih sadržaja iz domena virtualne realnosti.

via GIPHY

"Iznimno smo uzbuđeni što svijetu možemo predstaviti rezultat zajedničkih napora naših partnerskih festivala i YouTubea. Zajedno smo uspjeli napraviti kvalitetan program koji precizno odražava suptilne stilske razlike koje svaki festival, uključen u ovu inicijativu, čine jedinstvenim. Globalni filmski festival 'We Are One' publici će pružiti priliku da uživaju u filmskoj umjetnosti u cjelini, ali i da uživa u posebnim kvalitetama koje svaki film koji pogledamo čine duboko upečatljivim”, izjavila je Jane Rosenthal, suosnivačica i glavna izvršna direktorica međunarodne medijske kompanije Tribeca Enterprises i Tribeca Film Festivala.

Tko prati ovaj festival i planira ga pratiti do samog kraja? pratit će do kraja?

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?