Prvi 205 pregleda 19. svibnja 2021.

Welcome to the jungle: Prijavi se na Foreo internship!

Putovanje života za 21 mladog profesionalca koji će svježim idejama prodrmati tektonike brenda!

Skintech div FOREO, iznikao na čelu fuzije visoke tehnologije i praktičnih moćnih uređaja za profesionalnu njegu kod kuće, predstavlja novu kampanju naziva “Welcome to the jungle”. Ovo je otvoreni poziv talentiranim i ambicioznim svježim diplomcima da pokažu svoje znanje i pridruže se vodećim svjetskim stručnjacima za tehnologiju i ljepotu u ovoj poslovnoj džungli prepunoj izazova i uzbuđenja. FOREO traži najbolje od najboljih. Oni koji prežive “džunglu”, dobit će priliku života, šansu da ravno s fakulteta izgrade prekrasnu profesionalnu budućnost i proputuju FOREO svijetom u 365 dana!

POGLEDAJTE VIDEO:

FOREO želi sposobnim mladim diplomcima pružiti priliku da iskoriste svoja znanja i energiju mladosti te primijene poslovne ideje, kojima su se do sada samo poigravali u sigurnosti učionice, u stvarnom poslovnom okruženju globalne korporacije i pod sigurnim vodstvom divnih mentora, svjetskih stručnjaka u svom polju. Nakon pune godine stažiranja, FOREO-vih velikih 21 će postati ambasadori branda sa zavidnim iskustvom iz različitih područja kao što su digitalni marketing, odnosi s javnošću, prodaja, istraživanje i razvoj, logistika ili ljudski resursi.

Kroz 365 dana, 21 odabranih proći će nezaboravni Bootcamp i raditi na više od 100 projekata u šest različitih odjela. Uz cjelogodišnji plaćeni internship program i potencijalno dugoročno zaposlenje, dobit će priliku iskusiti šaroliko, multikulturalno i inkluzivno radno okruženje s kolegama iz svih zakutaka svijeta, kao i sudjelovati na uzbudljivim projektima na kojima će se upoznati s naprednim znanjima i tehnologijama te imati pristup mega kreativnom FOREO Institutu i poslovnim tajnama R&D tima.

 | Autor:

“Svim diplomcima na samom početku poslovnog života i karijere želimo pružiti jedinstvenu priliku da steknu vrijedna znanja i stručnost unutar beauty-tech industrije, multinacionalnog okruženja koje spaja više od 80 tržišta te unutar brzo rastuće tvrtke koja ne sputava kreativnost i osobni razvoj pojedinca. Želimo da naši mladi postanu stručnjaci u području za koje pokažu interes, kao i ambasadori brenda, FOREO-vci sa super-moćima, koji će novim idejama razbijati konvencionalna razmišljanja i pružati nam nove poglede u razvoju beauty-tech segmenta”, kaže Nela Bučević, Global HR Director.

Selekcijski postupak sastoji se od pet krugova, od prijave na Case Study preko zanimljivih zadataka, pa sve do testa ličnosti i intervjua. FOREO-ov tim za pribavljanje talenata i njihov razvoj pobrinut će se da svaki krug kandidatima bude izazovan, poučan, zabavan i nezaboravan.

 | Autor:

FOREO je zajednica istomišljenika i profesionalaca koja okuplja preko 3000 prekrasnih ljudi raspršenih kroz više od 80 zemalja svijeta. Uz duboku želju za otkrivanjem novih načina suočavanja sa starim izazovima, težimo pronalasku pametnih rješenja i inovacija kako bismo mijenjali svijet - na bolje i zajedno. U našem internacionalnom okruženju prednjače žene čineći 67 posto globalnog tima.

FOREO je nedavno obradovala vijest o potvrdi zvjezdanog statusa unutar beauty svijeta Cosmetify’s 2020 Beauty Report gdje je svrstan na 3. mjesto rastućih beauty brendova. Samo u 2020. godini, FOREO je predstavljen i spomenut u više od 65 000 članaka u svjetskim medijima, a prepoznale su ga i brojne zvijezde kao što su Jessica Alba, Paris Hilton, Cindy Crawford, Kim Kardashian West, Huda Kattan, Nikki Reed, Diane Lane, Gemma Chan, Miley Cyrus, Victoria Beckham, Chrissy Teigen, Venus Williams i Kayla Itsines.

Tvoja reakcija?