Prvi JoomBoos Videostar Magazin 627 pregleda 02. listopada 2020.

Wow: Uz novi JoomBoos magazin stižu brutalni pokloni

Da je novi JoomBoos Videostar magazin na kioscima već svi znate, ali znate li koje sve poklone unutra dobijete? Bruuuutalne!

Uz najzabavnije jesenske teme, kvizove, fotke i važne vijesti iz svijeta YouTubea i društvenih mreža, novi JoomBoos Videostar magazin ima i najzabavnije poklone ikad. I ovoga puta ih je više nego ikada dosad!

Hrpa super poklona

 | Autor:

Pokloni koje dobivate u svom jesenskom JoomBoos paketiću su: bilježnica 'Tein dnevnik', JoomBoos raspored sati, zabavna knjižica s 'Najcool brendovima', Nescafe 3u1 kava te 19 precool postera. Wow!

Samo tvoj - 'Tein dnevnik'

 | Autor:

Definitivno najzabavniji poklon u ovom broju je super fora 'Tein dnevnik' u kojem možete pisati sve svoje obaveze, tajne, zanimljivosti i dogodovštine.

Dnevnik dolazi u dvije boje - plavoj i pink, a u svakom dnevniku su potpisi svih youtubera i glumaca iz serije 'Teini dnevnici'. Također, na poleđini dnevnika vas čeka iznenađenje; mjesto za potpise vaših prijatelja i prijateljica iz škole. Skroz fora!

Poznate face na posterima

 | Autor:

Posteri su, kao i uvijek, prilično sjajni, a vodili smo se time da na njih stavimo sve one ljude koje obožavate. Billie Eilish, xniks2x, Bruno, 10Ficho i TheSikrt, Marco Cuccurin, Addison Rae, Charli i Dixie D'Amelio... Svi oni i još mnogo slavnih faca nalaze se na posterima koje dobijete uz magazin, a njihove fora fotke sad možete imati na svom zidu, ormaru, vratima.

Ako još nisi, trkni na prvi kiosk Tiska ili iNovina po svoj jesenski JoomBoos Videostar. Cijena: 30 kuna.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sadmira

    Ja vas stalno gledam veliki pozdrav sikritu- Filipu , pozdrav za Brunu- bruca i pozdravi Koji idu Niki , Borni Rastović i Lucijanu jer su mi oni svi dragi volila bi da ih upoznam