Prvi 1158 pregleda 06. veljače 2020.

Xniks2x izbacuje pjesmu: Evo zašto je još 2020. njena godina

xniks2x/Instagram, canva

JoomBoosova youtuberica imala je pune ruke posla koji je u 2020. urodio fenomenalnim rezultatom - izlaskom debitantske pjesme i iznađenjem 'Pantheonom'. Ako je ovako krenula u startu godine, što nas tek sve čeka do kraja ove godine?

Izbacuje prvu pjesmu

U petak u 12:00 sati Nika Pavičić na JoomBoos YouTube kanalu izbacuje svoju prvu pjesmu 'Sama'. Za pjesmu je već snimila genijalan spot u kojem je promijenila nekoliko stajlinga. Da saznate kako izgleda spot i kako zvuči Nikina pjesma, morate se strpjeti do sutra, a onda vas čeka čista zabava.


Jača nakon prekida

Youtube scenu potresao je prekid omiljenog im bivšeg para 8raste9 i xniks2x. Razloge prekida otkrili su u zimskom broju magazina, ali su i poručili da i dalje ostaju u dobrim odnosima. Nika je odlučila okrenuti novu stranicu u životu i gledati pozitivno.

"Moja je odluka ne imati odluke i totalno prepustiti 2020. da me vodi i stvarima da se događaju svojim tokom. Jer, shvatila sam da, koliko god nešto planiramo i slažemo stvari, život i dalje na kraju uvijek napiše svoju planiranu priču. Svim pratiteljima bih poručila da ostanu svoji i da hodaju ponosno."

Nika nakon prekida hoda upravo onako kao što je i rekla - ponosno. Radi punom parom, a rezultat je upravo njena debitantska pjesma.

Priprema iznenađenje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝐏𝐀𝐍𝐓𝐇𝐄𝐎𝐍 𝐛𝐲 𝐱𝐧𝐢𝐤𝐬𝟐𝐱 #3days

A post shared by Nika Pavičić (@xniks2x) on

Na svom Instagram profilu xniks2x objavljuje misteriozni sadržaj za kojeg samo znamo da ima veze s 'Pantheonom'. O čemu se točno radi, još se ne zna, ali mislimo da bi vrlo brzo mogli saznati. Misterioznu 'stvar', 'objavu', 'to nešto', moći ćete pronaći na Dmerch web shopu! Evo što Nika o tome imala za reći:

"Mogu samo reći da će biti veliko i posebno, baš kao i moja prva pjesma. Baš se veselim da sve vidite i čujete", poručila je Nika.

Ostaje nam samo da nestrpljivo čekamo sutrašnji dan i da u 12 sati konačno čujemo kako zvuči Nikin singl, ali i da saznamo što nam je to posebno pripremila.

Da biste prvi saznali o čemu se radi i vidjeli i čuli novi spot i pjesmu, pretplatite se na JoomBoos YouTube kanal! Upali zvonce i označi 'sve'!

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?