Prvi 195 pregleda 29. studenoga 2023.

'YOU Influence Academy': Utječi na druge - moguće je!

Pixsell

Prošlog je vikenda završila prva po redu Samsung 'YOU Influence Academy' te je glavna nagrada otišla u ruke mladog Jana Mihaljevića.

‘YOU Influence Academy’ u suradnji s JoomBoosom organizirala je pomno osmišljeni program s ciljem pomaganja svima koji žele izgraditi ili poboljšati karijeru na društvenim mrežama. U ovom su programu sudjelovali mnogi stručni predavači, kao i influenceri koji su iz prve ruke podijelili svoja iskustva.

U predavanjima i radionicama, koje su se održale tijekom tri vikenda, od 10. do 25. studenog, polaznici su imali priliku čuti brojne korisne savjete koje su odmah primijenili u praksi.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Na interaktivnim predavanjima sudionici su od stručnih predavača saznali mnogo o marketinškim pojmovima i kampanjama, samom procesu kreiranja i osmišljavanja sadržaja, kao i načinima za poboljšanje komunikacije. Također su mnogo čuli o content creationu, predprodukciji, produkciji te postprodukciji.

Osim od predavača, sudionici su slušali i primjere iz prakse poznatih influencera koji su podijelili kako su iskoristili naučenu teoriju te ju primijenili u praksi. Influenceri koji su ispričali svoja iskustva su 8rasta9, Raf the child i SaamoPetraa.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kreativni zadaci mladih sudionika

Na samom početku zanimljivih predavanja i korisnih radionica polaznici su dobili zadatak osmisliti uspješnu kampanju, a glavni predmet promocije bio je upravo Samsung Galaxy Z Flip5. Analizirajući osmišljene kampanje, predavači su polaznicima dali korisne savjete te im napomenuli na koje važne stvari trebaju pripaziti ukoliko žele imati dobru i uspješnu kampanju.

Osim osmišljavanja dobre kampanje, sudionici su u sklopu još dva kreativna zadatka imali priliku primijeniti ono naučeno na predavanjima.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Drugi zadatak na ovim zabavnim radionicama bio je napraviti 'Instagram worthy' fotografiju, a izrada takve fotografije zahtijeva pronalazak dobre lokacije, pravilno i dobro namještanje svjetla te atraktivan prizor.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Glavni, a ujedno i najzahtjevniji zadatak ovih radionica pomoću kojeg su mogli osvojiti glavnu nagradu, a to je Samsung Galaxy Z Flip5, bio je kreiranje vertikalnog videa s upravo ovim pametnim telefonom. U tom su videu trebali ispromovirati 'Try&Buy', priliku za sedam dana besplatnog korištenja jednog od neodoljivih pametnih telefona Galaxy Z Flip5 i Galaxy S23 serije ili The Freestyle pametni LED projektor. Uz odabrani pametni telefon, u ovoj ponudi koja se ne propušta, nalazi se jedinstvena prilika za isprobavanje novog Galaxy Watch6. 

Sudionik koji je kreirao najkreativniji video osvojio je Samsung Galaxy Z Flip5, a to je bio upravo Jan Mihaljević.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Pobjednici ‘YOU Influence Academy’

Jan Mihaljević, mladi hrvatski tiktoker te radijski voditelj, na svom TikTok profilu svakodnevno objavljuje videa u kojima najviše promovira vlastite recepte te fitness. Na ovim je predavanjima i radionicama naučio puno, ali istovremeno i naučeno primijenio u praksi, što se očitovalo u odnošenju glavne nagrade.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Drugoplasirani Filip Jakov Čačija mladi je talent koji se aktivno bavi produkcijom, snimanjem te montiranjem kreativnih videa.

Trećeplasirana Andrea Damjanović mlada je djevojka koja na svojim profilima na društvenim mrežama promovira nešto što najviše voli, a to su psi. Bavi se uzgajanjem pasa te se trudi taj posao, ali i pasminu, približiti široj publici.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ne propusti priliku!

Nisi bio/la na Samsung 'YOU Influence Academy', ali ipak želiš isprobati čari ovog pametnog telefona? Nema problema! Ovaj genijalni i moderni mobilni uređaj možeš osvojiti i ti!

Prijavi se na 'Try&Buy' za sedam dana besplatnog korištenja jednog od neodoljivih pametnih telefona Galaxy Z Flip5 i Galaxy S23 serije ili The Freestyle pametni LED projektor. Nakon sedmodnevnog korištenja ispuni anketu o zadovoljstvu te napiši recenziju na 'Try&Buy' stranici, a osoba s najboljom recenzijom dobiva na dar upravo Samsung Galaxy Z Flip5. Rok za ispunjavanje ankete je 8. prosinca. Ne propusti ovu jedinstvenu priliku!

Tvoja reakcija?