Prvi 5321 pregleda 15. ožujka 2019.

YouTube briše snimke pokolja na Novom Zelandu

Twitter

Pomahnitali ubojica ubio je najmanje 49 ljudi u ovoj strašnoj tragediji

Australski ekstremist (28) otvorio je vatru u dvije džamije na Novom Zelandu, u gradu Christchurchu. Pucao je i prema djeci, a prema posljednjim informacijama, ubio najmanje 49 ljudi. Ispalio je najmanje 100 hitaca. Napadač se identificirao kao Brenton Tarrant iz Graftona u Australiji, piše 24sata.

Nakon napada snimke brutalnih ubojstava počele su velikom brzinom stizati na YouTube, koji se povodom toga oglasio kratkim statusom na Facebooku. 

"Naša srca su slomljena zbog današnje tragedije na Novom Zelandu. Molimo vas, uzmite u obzir da radimo velikom brzinom kako bismo s naše mreže uklonili bilo kakav nasilan sadržaj", objasnili su iz YouTube-a.

Policija je potvrdila da je napadač uhićen, a više detalja o strašnoj tragediji možete pratiti na 24sata.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :(