Prvi 2062 pregleda 27. kolovoza 2019.

YouTube i PewDiePie su se 'pomirli' nakon dvije godine

pewdiepie/Instagram

Prvi youtuber koji broji 100 milijuna subscribera nakon dvije godine se pomirio s YouTubeom. Evo o čemu je riječ.

Pisali smo ti da se PewDiePie vjenčao za svoju dugogodišnju djevojku Marziu Bisognin. Osim toga, na svom YouTube kanalu odnedavno broji više od 100 milijuna subscribera. Zaista niže uspjeh za uspjehom i svaka mu čast. O svemu se pohvalio na Twitteru i zahvalio fanovima na potpori:

No, ono što je nas više iznenadilo jest da su se nakon dvije godije PewDiePie i YouTube pomirili. Najpopularniji youtuber navodno je preko posrednika platio dvojici muškaraca da nose jako uvredljiv natpis. U sve su se umiješali i  strani mediji koji su istraživali cijelu situaciju, piše Tube filter. Tada se 'posvađao' s YouTubeom, ali čini se da je drami došao kraj.

Čestitali su mu 

E sad, što se dogodilo u međuvremenu, ne znamo. Ali ono što znamo jest da se YouTube pridružio čestitkama pa izgleda da su se ipak pomirili. 

A njegov video možeš pogledati ovdje:

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sultanija

    Hahahh, možeš misliti😂😂
  • moky5632

    LOL😂