Prvi 141 pregleda 06. veljače 2019.

YouTube je krenuo u borbu protiv namjernih dislikeova

artsylvania/Instagram

Hoće li YouTube preuzeti potpunu kontrolu nad likeovima?

YouTube je krenuo u borbu protiv svih koji namjerno i organizirano dislikeaju video da bi time nešto poručili ili jednostavno izbacili neku frustraciju, piše Tubefilter. Inače, najviše dislikeova na ovoj društvenoj mreži trenutno ima upravo youtubeov video 'YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind', čak 15 milijuna, a oni su to, naravno, shvatili kao namjerno ruganje koje više ne žele tolerirati.

Kreativni direktor ove platforme izjavio je kako rade na rješenjima ovog problema, a jedna od ideja je povremeno gašenje mogućnosti likeova i dislikeova, koji trenutno i dalje normalno funkcioniraju.  No, najrigorozniji način kojim se žele izboriti protiv namjernih dislikeova jest taj da razmišljaju i o trajnom micanju opcija 'sviđa mi se' i 'ne sviđa mi se' na svim videima. Hm...

Sve o mogućnostima suzbijanja organiziranog dislajkanja možete čuti od Creator Insidera. No, što vi mislite? Bi li trebalo ukinuti lajkanje i dislajkanje ili ostaviti ovakvim kakvim jest? Pišite nam u komentare!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    opaaa