Prvi 833 pregleda 23. travnja 2019.

Ročkas YouTubea: Pogledaj ovaj predobar dokumentarac

YouTube danas slavi 14. rođendan, a ovaj dokumentarac dat će vam realnu sliku YouTube scene i sve je što danas trebate pogledati

YouTube video rođen je prije točno 14. godina, 23. travnja 2005., a prvi ikad postavljen na tada maloj stranici bio je onaj suosnivača Jaweda Karima u zoološkom vrtu. 'Me at the zoo' simboličan je naziv tog videa, a otada je ovaj servis postao najpopularnija, gigantska društvena mreža koja danas okuplja milijune kreatora, nebrojeno više korisnika i uči, zabavlja i odgaja generacije. Prvi u YouTubeu u Hrvatskoj upravo je JoomBoos.

On je sad već možemo slobodno reći davne 2015. godine prepoznao potencijal ovog servisa te otada stvara genijalan, zanimljiv, originalan i edukativan sadržaj te odgaja mlade, kreativne i talentirane kreatore koji ovaj posao žive. Danas samo na YouTube kanalu JoomBoos broji više od 600.000 subscribera, ukupno više od milijun njih, a prošle godine JoomBoos je izbacio i genijalan dokumentarac o YouTube sceni u Hrvatskoj, u kojem su sudjelovali brojni JoomBoosovci. Danas je i više nego prigodno vrijeme da ga pogledate - ako još niste - jer u njemu ćete saznati sve o YouTube sceni u Hrvatskoj što trebate znati. Iako se i otada već mnogo toga promijenilo i nadogradilo, ovo je odličan pokazatelj koliko velik YouTube može biti. 

Pogledaj dokumentarac o YouTube sceni

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O