Prvi 862 pregleda 23. travnja 2019.

Ročkas YouTubea: Pogledaj ovaj predobar dokumentarac

YouTube danas slavi 14. rođendan, a ovaj dokumentarac dat će vam realnu sliku YouTube scene i sve je što danas trebate pogledati

YouTube video rođen je prije točno 14. godina, 23. travnja 2005., a prvi ikad postavljen na tada maloj stranici bio je onaj suosnivača Jaweda Karima u zoološkom vrtu. 'Me at the zoo' simboličan je naziv tog videa, a otada je ovaj servis postao najpopularnija, gigantska društvena mreža koja danas okuplja milijune kreatora, nebrojeno više korisnika i uči, zabavlja i odgaja generacije. Prvi u YouTubeu u Hrvatskoj upravo je JoomBoos.

On je sad već možemo slobodno reći davne 2015. godine prepoznao potencijal ovog servisa te otada stvara genijalan, zanimljiv, originalan i edukativan sadržaj te odgaja mlade, kreativne i talentirane kreatore koji ovaj posao žive. Danas samo na YouTube kanalu JoomBoos broji više od 600.000 subscribera, ukupno više od milijun njih, a prošle godine JoomBoos je izbacio i genijalan dokumentarac o YouTube sceni u Hrvatskoj, u kojem su sudjelovali brojni JoomBoosovci. Danas je i više nego prigodno vrijeme da ga pogledate - ako još niste - jer u njemu ćete saznati sve o YouTube sceni u Hrvatskoj što trebate znati. Iako se i otada već mnogo toga promijenilo i nadogradilo, ovo je odličan pokazatelj koliko velik YouTube može biti. 

Pogledaj dokumentarac o YouTube sceni

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Nolica

    Nolica

    Savršen je 😊
  • mala_loodacha

    ajme vrh