Prvi 19635 pregleda 10. siječnja 2022.

YouTuber Baka Prase prekinuo s djevojkom

baka prase,anjablaa/Instagram

Srpski YouTuber Baka Prase na svom je Instagramu objavio da je, nakon nešto više od godine i pol dana veze, prekinuo s djevojkom Anjom

Iako se njihova veza naizgled doimala sretnom, srpski youtuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i njegova djevojka Anja Blagojević prekinuli su nakon nešto više od godine i pol dana veze. Ovu je vijest sa svojim pratiteljima, putem Instagram storyja, podijelio Baka Prase. 

 | Autor: baka prase/instagram baka prase/instagram

Kao razlog prekida Baka Prase je naveo to što se on i Anja više nisu slagali i što nisu mogli naći zajednički jezik. "Jednostavno je došlo do točke gdje se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletjela na zid", napisao je na jednom od storyja. 

 | Autor: baka prase/instagram baka prase/instagram

Napisao je i kako trenutno ne zna što želi u životu te da će se, na neko vrijeme, povući s društvenih mreža.

Također, i on i Anja su sa svojih Instagram profila obrisali sve zajedničke slike. 

Anja, s kojom je Baka Prase do danas bio u vezi je 21-godišnja fitness trenerica, a osim toga je i model te influencerica. Na Instagram profilu trenutno je prati gotovo 600 tisuća ljudi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANJA (@anjablaa)

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Kristinazdunec

    Kristinazdunec

    boohoo sed cry bič