Prvi 207 pregleda 20. studenoga 2020.

Youtuber pozvao na akciju: 'Pomozite studentu Roku!'

szffst/Instagram

Uljepšajte i olakšajte Roku studentske dane uplatom na račun i priključite se akciji koju je na Instagramu objavio Studentski zbor

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Splitu pozvao je ljude da se odazovu na humanitarnu akciju „Elektromotorna kolica Scewo AG za Roka“ i pomognu njihovom studentu Roku Mihanoviću. Roko se od svoje druge godine života bori sa spinalnom mišićnom atrofijom, a ovom studentu treće godine Pedagogije i Engleskog jezika i književnosti ona su neophodna za svakodnevni život.

Studentski zbor je objasnio koliko su ova kolica važna za Roka i pozvao ljude da mu pomognu:

"Nitko bolje od Roka, njegove majke i prijatelja koji mu svakodnevno pomažu u prostoru Fakulteta i izvan njega, ne može opisati važnost i značaj novih kolica u njegovu životu, ali potrebu za slobodom, mladosti i studentskim danima proživljenim u nesputanom druženju s prijateljima, možemo osjetiti i mi. Od ponedjeljka, 23. studenog, Studentski zbor u predvorju Fakulteta bit će vam na raspolaganju s kutijom za doniranje novčanih sredstava. „Zrno po zrno - pogača, kamen po kamen – palača.“ Hvala vam." 

Akciji se priključio i youtuber Marco Cuccurin i podijelio objavu na svom storyju gdje je i napisao:

"Za ovog presimpatičnog studenta Roka život je malo teži, ali je i dalje veseo kao i mi. Da bi bio još sretniji i vedriji možemo mu pomoći donirajući mu za nova elektromotorna kolica. Tko god može neka pomogne!"

 | Autor: marcocuccurin/Instagram marcocuccurin/Instagram

Roku možete pomoći i vi uplatom sredstva na IBAN: HR2124070003106752535, u OTP banci d.d. Split.

Tvoja reakcija?