Prvi 6140 pregleda 30. prosinca 2019.

Youtuberi komentirali nastup Filipa Rudana na The Voiceu

screenshot/youtube/hrt/instagram

Filip Rudan oduševio je svojim nastupom na subotnjoj audiciji u talent showu The Voice, a njegova je izvedba treća na YouTube trendingu. Pitali smo naše youtubere što misle o njegovu nastupu. Evo što kažu.

Filip je na The Voice audiciji otpjevao pjesmu 'Someone You Loved' Lewisa Capaldija i oduševio žiri i publiku. Okrenuli su mu se svi osim Davora Gopca. Na kraju je morao birati između Vanne, Ivana Dečaka i Massima pa je odabrao Vannu. 

POGLEDAJTE NJEGOV NASTUP:

Ubrzo nakon što je njegov nastup s audicije objavljen na YouTubeu, skočio je na treće mjesto YouTube trendinga, a njegova izvedba je dosad pregledana više od 100 tisuća puta. Čuli smo se s našim youtuberima, od kojih su mnogi njegovi super prijatelji, pa su nam komentirali njegov nastup. Evo što oni kažu.

10ficho: 'Sviđa mi se izbor košulje'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neki Attack on Titan type shiz

Objavu dijeli Filip Rebrović (@10ficho)

"Po meni je to jako dobro otpjevao, a sviđa mi se i izbor košulje koju je nosio na audiciji (jer imamo iste, lol...). Ponosan sam što je prošao dalje i upao u dobar tim, a za trending mi uopće nije čudno, easy peasy... Vidio sam da ispod videa ima čak i komentara ljudi izvan Hrvatske, to je genijalno", komentirao je 10ficho.

TheSikrt: 'Vrhunski je vokal'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fav city 🤫

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

"Filip je imao odličan nastup, on je vrhunski vokal. Nije mi čudno što je završio u trendingu i prošao dalje", rekao nam je Sikrt.

8rasta9: 'Stavio bih ga na prvo mjesto da Hrvatska čuje što ima'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎✌️

Objavu dijeli Borna Rastović (@8rasta9)

"Iskreno, dečko ima savršen glas i mislim da je vrijeme da takav talent ode na svjetsku scenu. Lijepo ga je slušati i držim mu fige za dalje. Što se tiče trendinga, po meni je itekako zasluženo ondje. Ja bih ga stavio na prvo mjesto da Hrvatska čuje što zapravo ima", ponosan je Rasta.

Marco Cuccurin: 'Ima X-faktor!'

"Rudan je moj prijatelj i kolega jer se obojica bavimo glazbom. Sudjelovali smo i u jednom showu zajedno i otad se poznajemo. O njemu mislim sve najbolje. Osim što ima super glas, dobar je i kao prijatelj, što je definitivno jedan dio njegovog X-faktora! Glasat ću za njega u live emisijama, definitivno. Jer, siguran sam da ćemo ga ondje gledati...", rekao nam je Marco.

xniks2x: 'Odnio je stage'

"Čula sam se s Filipom odmah nakon što sam pogledala emisiju! Meni je on oduvijek za nešto takvo i rekla sam mu da je ondje doslovno odnio stage. Ovo mi je jedna od njegovih najboljih izvedbi ikad", komentirala je Nika. 

Luciano Plazibat: 'Obožavam slušati kako pjeva na engleskom'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@saamopetraa i ja prijatelja dva♥️

Objavu dijeli Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

"Filip je jedna od rijetkih osoba s naših prostora koju baš volim slušati kako pjeva pjesme na engleskom jeziku. Znamo se već dugo i preponosan sam na njega. Vjerujem da će dogurati do samog kraja natjecanja i navijam za njega. Jednostavno je stvoren za pjevanje", ponosan je Luciano.

Bruno Lukić: 'Uspjet će u životu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čizmice

Objavu dijeli 𝘽𝙧𝙪𝙣𝙤 𝙇𝙪𝙠𝙞𝙘 (@brunolukic)

"Ja Filipa poznajem već skoro dvije godine. Podržavali smo ga i kad je nastupao na Supertalentu, 10ficho i ja smo čak bili u publici i ondje ga bodrili, i stvarno sve najbolje mislim o njemu. Dečko je fenomenalan i sigurno će uspjeti u životu, a i u The Voiceu", rekao je Bruno.

Saamo Petraa: 'Genijalan je'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Traffic ✋

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

"Filipa već dugo znam i genijalan je. Prekrasno pjeva, rasturio je na audiciji, a sigurna sam da je ono što tek sprema još genijalnije", kaže Petra.

Doris Stanković: 'Odlično pjeva, jako se poboljšao'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always dress well, but keep it simple

Objavu dijeli Don't follow me,I'm lost too⚡ (@doris.stankovic)

"Mislim da se Filip jako poboljšao i da odlično pjeva. Također, drago mi je da je ovako ustrajan i da napreduje", priznala nam je Doris.

Svenky: 'Zadivio me, ali ne i iznenadio. Znao sam da je talentiran'

"Gledao sam nastup i moram priznati da me baš zadivio, ali ne i iznenadio, jer znam da Filip ima jako dobre vokalne sposobnosti. Uistinu je pravi talent", ispričao je Svenky.

A kako se vama svidio Filipov nastup?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?