Prvi 4862 pregleda 26. srpnja 2017.

YouTuberi opet aktivni: Vraća li se ova društvena mreža?

JoomBoos

Tamo smo ih pitali najluđa pitanja, prije nego su svi nestali

Kao što svi znamo nakon pojave Instagrama i Snapchata, društvena mreža Askfm na kojoj ste mogli postavljati pitanja ljudima skoro je nestala. Prije otprilike 4-5 godina Ask je bio najpopularnija društvena mreža, a kao i Instagram danas tada je i Ask imao slavne face. Jedni od poznatijih bili su upravo naši JoomBoos YouTberi: Andrea,Davor,Petra i Marko.

Dok je Petra deaktivirala svoj Ask, a Davor ne ulazi na njega, Andrea (Bibi Andy) i Marko Vuletić prije nekoliko dana napravili su veliki povratak. Od sada najpopularnijim Hrvatskim youtuberima Marku i Andrei opet možete postavljati pitanja na "otpisanoj" društvenoj mreži.

 | Autor: Ask.fm Ask.fm  | Autor: Ask.fm Ask.fm  | Autor: Ask.fm Ask.fm  | Autor: Ask.fm Ask.fm  | Autor: Ask.fm Ask.fm

Hoće li nakon ovog velikog povratka Ask ponovo oživjeti ne možemo znati. Ukoliko imate neko pitanje za Andreu ili Marka, trk na Ask i postavite svoje pitanje.

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)        

 Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • noa51

    IDEM INSTALIRATI
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..