Prvi 659 pregleda 09. kolovoza 2019.

Youtuberi uhvaćeni u laži: Nisu uspjeli prevariti poligraf

Goran Stanzl/Pixsell

Na poligrafsko ispitivanje, oči u oči s profesionalnim detektivom priveli smo Joomboos youtubere. Jesu li TheSikrt, Saamo Petraa, xniks2x i 8rasta9 bili iskreni ili su pak pokušali prevariti poligraf i detektiva, provjeri u našem novom serijalu 'Poligraf'

Koliko ti je neugodno kada te netko ispituje privatna pitanja na koja ne želiš odgovoriti? Puno? Sada još zamisli da je u igri i detektor laži koji ne možeš prevariti. I kamere. Ne zaboravimo kamere. Sve to su prošli youtuberi i poznate hrvatske zvijezde u našem serijalu 'Poligraf', kojeg ekskluzivno možete pratiti na YouTube kanalu Joomboosa i 24sata. Suočeni sa onime što su možda i htjeli sakriti, youtuberi su gutali knedle i znojili se dok je poligraf očitavao njihove odgovore.

 | Autor:

Na škakljiva pitanja odgovarali su nam Saamo Petraa, TheSikrt, xniks2x, 8rasta9, Nika Iličić...U istoj situaciji su se našle i druge zvijezde poput Nike Zorjan, Ecije Ivušić i Dalibora Petka. 

 | Autor: Već u prvoj epizodi serijala, koji će uzdrmati regiju, 16. kolovoza na JoomBoos youtube kanalu možeš saznati je li TheSikrt ljubomoran na svog mlađeg brata. A taj isti dan na youtube kanalu 24sata saznaj bi li ekipa iz Kuku$ klana predstavljala Hrvatsku na Eurosongu i tko bi od njih surađivao sa Lidijom Bačić. 

Osim toga saznaj misli li Saamo Petraa da je dobar uzor mladima i je li se 8rasta9 dopisivao s drugim curama. Otkrio je i bi li se u boksačkom meču potukao s drugim youtuberom, a Nika Ilčić je morala odgovoriti je li nekada nekom poslala provokativne fotke. 

POGLEDAJ TEASER:

No, to nije jedino jer smo ti pripremili još puno sočnih pitanja i još toliko sočnijih odgovora.

Bi li ti pristao odgovarati na pitanja pred kamerama dok te ispituje pravi detektiv? Hmmm.

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalac. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva cekam gledat xddd