Prvi 2338 pregleda 04. srpnja 2019.

Youtuberica kopira fotke slavnih. Razlog joj je baš super

schultzzie/Instagram

Osim što su joj fotke i videi simpatični, imaju i pametan cilj. Njima uči djevojke samopouzanju, ljubavi prema vlastitome tijelu i modi. No, glavni cilj joj je reći svima jasno i glasno da nitko ne treba izgledati kao 'lice s naslovnice' i to je sasvim okej.

Influencerica Sierra Schultzzie svoje fotke i videe objavljuje na Instagramu i YouTubeu, gdje je prati više od 113 tisuća, odnosno 836 tisuća fanova. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

break the internet 🖤 video link is on my story, I hope y’all love this one as much as I do!

A post shared by Sierra Schultzzie (@schultzzie) on

U veljači je objavila serijal 'Kopiranje popularnih celebrity fotki' kako bi promovirala body positivity i tu je cijela priča 'buknula'. Sa svojom ekipom je odabrala najpoznatije fotke i zatim se fotkala u identičnim pozama, ali s malim twistom. Njene fotke nisu fotošopirane, već je sve sto posto prirodno.

Ideali ljepote koji nam se nameću su grozni

Sierra je priznala kako je ideju za ovo dobila nakon što se sama nije pronalazila u svijetu 'poznatih i slavnih' i među svim tim idealima ljepote koji nam se nameću. 

"Godinama sam se trudila biti kao te cure, ali sam shvatila da želim biti uzor kakav sam ja očajnički trebala u svojim tinejdžerskim danima", rekla je. A to je pravi, istinski uzor. Ne fotošopirano lice s covera magazina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fav recreation from yesterday’s video ✨ channeling the og curvy queen herself😉

A post shared by Sierra Schultzzie (@schultzzie) on

"Htjela sam pokazati kako ne moraš imati savršeno hollywoodsko tijelo i lice kako bi bio glamurozan i lijep", objasnila je.

"Prosječna Amerikanka nosi veličinu 14, a modeli 2. Nemojte me krivo shvatiti, i mršave žene su lijepe. No, gledajući standard, djevojčice doma koje ih gledaju pitaju se što s njima nije u redu zato što ne izgledaju kao svi ti modeli. Ne osjećaju se lijepo, a ni vrijedno. Pokazivanjem tim djevojčicama da nije samo jedan oblik tijela lijep je jako važno kako bi se počele voljeti i kako bi ojačale samopouzdanje", dodala je.

Kakvi su bili komentari?

Komentari ispod njenih fotki i videa su bili i pozitivni, ali očekivano - i negativni.

"Komentari koje sam čitala su mi u isto vrijeme slomili srce i ponovno ga sastavili. Čitajući ih, shvatila sam koliko se žena bori s osjećajem da ne vrijede dovoljno, da nisu dovoljno mršave i dovoljno dobre. Te mi je komentare bilo jako teško čitati", priznala je.

No, nakon negative, došlo je sunce!

"Odjednom su počeli stizati pozitivni komentari u kojima su mi cure pisale kako shvaćaju da postoji toliko mnogo prelijepih oblika tijela i da njihov trbuščić ne znači da nisu lijepe. To je bilo jako inspirirajuće i potaknulo me da i dalje snimam ovakve videe", rekla je.

Poruka joj je baš lijepa

Sierra shvaća da se ponekad nećete osjećati ugodno u svom tijelu, ali probajte ga zavoljeti kakvo je ili raditi na tome da popravite ono čime možda niste zadovoljni. Divne poruke, trebalo bi ovakvih biti i više!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    baš dobro!