Prvi 549 pregleda 02. prosinca 2019.

Youtuberica Olivia Jade se vratila nakon skandala

oliviajade/Instagram

Youtuberica pokušava ponovno pokrenuti karijeru, a ovoga puta prepuštena je sama sebi.

Nakon što je sudjelovala u velikom skandalu koji je potresao SAD, Olivia Jade se vratila na YouTube. Objavila je novi video na svom kanalu pod nazivom 'Hi again'. Video je samo par minuta nakon objavljivanja pogledalo više od 19 tisuća korisnika, a u videu, koji traje dvije minute, youtuberica govori o tome koliko je sretna što ponovno snima, javlja Cosmopolitan.

Njen vlog pogledajte ovdje:

 

Ne smije govoriti o skandalu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

didn’t even plan our matching shoes @loriloughlin ❤️

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

Olivia u videu, također, govori o tome kako je dugo nije bilo na sceni te koji je razlog tome.

Koliko god da je htjela podijeliti s ljudima što se događa u njenom životu, nije smjela zbog pravnih odluka vezanih uz sudske procese koji se vode protiv njezine majke i još nekolicine ljudi.

Sudi im se zbog skandala koji je nastao nakon što su pokušali prevariti obrazovni sustav i kupiti Oliviji mjesto na fakultetu.

Nedostajalo joj je snimanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

see ya 2018

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on

Jade je bila tužna jer nije mogla snimati, ali sada, kaže, može krenuti dalje:

"Stvarno, ali stvarno mi je nedostajalo snimanje. Osjećam kao da jedan dio mene više nije isti jer je to moja strast i stvarno to obožavam. Posljednjih mjeseci sam razmišljala o tome bih li se trebala vratiti kad ne smijem pričati ni o čemu... No, vratila sam se jer sam to htjela. Nema smisla da dalje puno govorim jer ne smijem mnogo toga otkriti, ali samo ću reći da je ovo najbolje što znam i samo želim krenuti dalje."

Bila je prestrašena prije objavljivanja videa, ali je shvatila da će dalje morati ići korak po korak i jednostavno nastaviti sa životom. Fanovima je poručila da su joj nedostajali i da jedva čeka da se sve ponovno vrati u normalu.

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?