Prvi 1553 pregleda 02. rujna 2019.

Youtuberica rekla 'DA': Udala se InTheFrow

harrison/Instagram

Udala se Victoria Magrath i sa 870. 000 fanova podijelila magične trenutke sa svadbe. Imala je dvije haljine i izgledala savršeno.

Youtuberica InTheFrow, pravog imena Victoria Magrath, udala se za svog dugogodišnjeg dečka Alexa Harrisona u Provansi. Fotografije s vjenčanja su predivne! Victoria je promijenila dvije haljine, a mi se ne možemo odlučiti koja od njih je ljepša.

Za ceremoniju je odabrala vjenčanicu Phillipe Lepley, a mladoženja je obukao odijelo Teda Bakera, piše Her.

Za 'ludi' party Victoria je odabrala haljinu do gležnja kako bi u njoj mogla lakše plesati, ali i dalje je izgledala glamurozno. Nju je također dizajnirala Phillipa:

"Jedva sam čekala da vam pokažem svoju večernju haljinu. Gornji dio je bodi pun perla i dijamanta, a donji je lepršava suknja od tila", rekla je preuzbuđena Victoria.

Vjenčanje youtuberice izgleda kao ispunjenje snova. Nosila je predivne haljine i na fotkama se doima jako sretnom. Sreću joj želimo i mi!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MARIA12345

    MARIA12345

    Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    a bas lijepo xd