Prvi 2154 pregleda 08. kolovoza 2019.

Youtuberica slučajno objavila video na kojem tuče psa

youtube

Iako se ispričala, nitko joj ne vjeruje da joj je žao.

Ako voliš životinje, ova vijest bi te mogla rastužiti kao i ostatak interneta. Ustvari, nije bitno voliš li životinje ili ne. Ono što je bitno jest da za nasilje nema opravdanja. 

via GIPHY

Izgleda da tu lekciju nije usvojila youtuberica Brooke Houts. Naime, greškom je objavila video koji nije editirala, a na njemu tuče svog psića i viče na njega.

Da je situacija drugačija, objavili bismo ti video pa da se uvjeriš da smo u pravu kada kažemo da nasilje nije rješenje, ali ipak je bolje da ovo ne vidiš.

Ispričala se, ali joj ne vjeruju

Naime, youtuberica je napisala kako je imala loš tjedan te da se ispričava svima koji su pogledali ovu snimku. Kako kaže, svjesna je da to nije bilo u redu te da će uskoro početi dresirati psa. 

Fanovi, a ni ostatak interneta nisu uvjereni da je to što govori istina. A sve i da jest, ponavljamo ti, nasilje nije rješenje.

U cijelu priču se uključila i policija koja istražuje slučaj, a mi se nadamo kako će se sve dobro završiti. Youtuberica je zbog cijele drame izbrisala svoj Instagram, a mi se nadamo da je naučila lekciju.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kako je zlocesta!!!!!!