Prvi 680 pregleda 10. listopada 2019.

Youtuberica šokirala izjavom: 'Ja sam transrodna'

trishapaytas/Instagram

Youtuberica je snimila seriju videa u kojima objašnjava zašto sebe smatra transrodnom osobom te koliko je poruka podrške dobila otkako je izašla u javnost s time.

Kontroverzna američka youtuberica, Trisha Paytas, objavila je šokantan video u kojem govori o tome da je transrodna. Priznala je i kako je u školi zbog svog dječačkog izgleda dobila nadimak 'Trisha muški p*nis'. Nakon prvog videa priznanja, objavila je je još dva u kojima se rasplakala i govorila o podršci drugih, ali i pritisku koji osjeća nakon svega.

Video pogledajte ovdje:

'Ne osjećam se kao žena'

 | Autor: trishapaytas/Instagram trishapaytas/Instagram

Trisha je rekla kako je oduvijek voljela 'girly' stvari, ali misli da bi se boje osjećala kao muškarac. Rekla je kako je ona zapravo drag queen koji voli gay muškarce. Nikad je, kaže, nisu privlačili heteroseksualci jer previše odišu muževnošću, a i sama se ne osjeća kao žena.

Čudan nadimak

 | Autor: trishapaytas/Instagram trishapaytas/Instagram

Oduvijek je znala što je i kako se osjeća, tvrdi. U školi je imala dječačku frizuru, a grudi je omotavala povezom kako ne bi dolazile do izražaja. Ljudi su joj se zbog toga rugali i dali joj nadimak 'Trisha muški p*nis'.

Ne voli privlačiti poglede

 | Autor: blndsundoll4mj/Instagram blndsundoll4mj/Instagram

Youtuberica je rekla kako se osjeća kao drag queen. Pred kamerama i kad ona to želi, totalno je opuštena i uvijek napravi show, ali ustvari je jako sramežljiva i anksiozna. Također dodaje kako joj smetaju muški pogledi, zbog čega joj je najbolje razdoblje u životu bilo kad se oblačila kao muškarac, jer tada nije privlačila muške poglede na sebe. Nisu je odmjeravali niti gledali kao da je 'komad mesa' i to joj se jako svidjelo.

 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?