Prvi 3047 pregleda 25. kolovoza 2019.

Sara i Lea Stanković pohvalile JoomBoos: 'Jako dobro rade'

lastankovic/Instagram

Popularne youtuberice objavile su novi zajednički video i oduševile fanove. Govorile su o Chodi, zgodnim youtuberima, vezama, poslu, ali i JoomBoosu.

Youtuberice Sara i Lea Stanković snimile su novi video i oduševile fanove JoomBoosa. Snimile su Mukbang u kojem su odgovarale na pitanja i pritom jele veganski burger i tjesteninu. Pitanja su bila i više nego zanimljiva, a sestre su na njih iskreno odgovarale. 

 | Autor: sarastankovic/YouTube sarastankovic/YouTube  Pitanje koje nas je sve zainteresiralo bilo je: " Što mislite o JoomBoosu"?

Sara je odmah odgovorila da misli sve najbolje o JoomBoosu i s njome se složila i Lea. Rekle su da JoomBoos radi jako dobro, da smo vrijedni i precool.

Hvala Lea, hvala Sara! 

Cijeli video možete pogledati ovdje:

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slatkooooo