Prvi 93 pregleda 28. rujna 2023.

Za gradsku vibru ti treba samo ovaj pametni telefon

PR

Uz ovaj pametni telefon se uspješno poveži s gradskom vibrom

Pametni telefoni danas su ključni suputnici u užurbanoj svakodnevici. Zato je najvažnije da odabereš suputnika koji te neće „ostaviti na cjedilu“, koji će ti omogućiti brzi kontakt s frendovima, cool fotke koje će pokazati kako živiš gradsku vibru, ali i pomoći ti u brzom pretraživanju informacija koje su ti potrebne za školu ili faks.

 | Autor: PR PR

Pametna produktivnost za gradski tempo

Bez obzira radiš li na projektu za školu, faks, stvaraš digitalni sadržaj ili jednostavno trebaš brzo pretražiti internet, HONOR 90 ima sve što ti je potrebno. Ovaj pametni telefon ima nevjerojatnu snagu i brzinu korištenja s 8 GB RAM-a, a prostor za pohranu od 256 GB omogućava ti spremanje velike količine podataka pa se ne moraš brinuti hoćeš li imati dovoljno memorije. Također, njegov napredni Snapdragon 7 Gen 1 čipset osigurava ti glatko i brzo korištenje svih aplikacija, odnosno maksimalno iskorištavanje vremena i ostvarivanje uspješnih rezultata u dinamičnom urbanom okruženju. Ako si pak noćna ptica koja uživa u izlascima s frendovima, s novom HONOR 90 „Eye-Comfort“ tehnologijom prilagođavanja svjetline zaslona neometano ćeš fotkati i shareati sve cool trenutke, bez dodatnog naprezanja i umaranja očiju.

 | Autor: PR PR

Nevjerojatna kamera za urbano umjetničko izražavanje

Grad nudi bezbroj umjetničkih kulisa koje možeš zabilježiti i podijeliti s frendovima. Kamera HONOR-a 90 dolazi s ultra jasnom rezolucijom od 200 MP i pomoći će ti da se u potpunosti umjetnički izraziš, a savršen gradski selfie uhvatit ćeš zahvaljujući kameri od 50 MP, koja može snimati i video zapise visoke 4K rezolucije. Uz HONOR 90 možeš zabilježiti svaki detalj gradske vibre i podijeliti visokokvalitetne i živopisne fotografije sa svojim frendovima i followerima. Veliki zaobljeni AMOLED zaslon HONOR-a 90 dijagonale 6.7 inča pruža ti nevjerojatno živopisno iskustvo pregledavanja svih umjetničkih videa i fotki, kao i gledanja filmova, serija ili smiješnih videa omiljenih Tik-Tokera i YouTubera.

 | Autor: PR PR

Brzo povezivanje za brz način života

Gotovo neprestano smo online i dostupni, pa je moćna i izdržljiva baterija na mobitelu vrlo važan dodatak ubrzanom gradskom životu. Dugotrajna baterija HONOR-a 90 od 5000 mAh neće te ostaviti na cjedilu niti tijekom najaktivnijih dana, a brzo punjenje od 66 W brzo te vraća online i opet si spreman za akciju. HONOR 90 pruža i inteligentnu optimizaciju baterije, što znači da ćeš moći koristiti svoj telefon s manje brige o tome koliko energije trošiš tijekom dana. S ovom kombinacijom izdržljive baterije i brzog punjenja, HONOR 90 će ti omogućiti da u potpunosti izvršiš sve planove u modernom gradu, bez ikakvih prekida ili kompromisa u tvojim svakodnevnim aktivnostima.

Podijeli svoju vibru uz HONOR 90

HONOR 90 nije samo pametni telefon, već i savršeni alat za dijeljenje jedinstvene gradske vibre. Bez obzira stvaraš li vlastiti sadržaj na društvenim mrežama ili trenutke dijeliš samo s frendovima preko poruka, HONOR 90 taj proces čini lakšim, uzbudljivijim i zabavnijim. Zahvaljujući svojoj snazi, kamerama i brzini, ovaj pametni telefon omogućava ti da zauvijek zadržiš i podijeliš nevjerojatne gradske trenutke. Ulovi gradsku vibru i podijeli je s cijelim svijetom uz HONOR 90!

 | Autor: PR PR

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR stranicu.

Tvoja reakcija?