Prvi 30 pregleda 12. travnja 2016.

Za koga navijati? Donosimo zanimljivosti koje ne znaš o finalistima Zvjezdica

Zvjezdice
RTL

Nakon dva mjeseca emitiranja, dječji glazbeni show “Zvjezdice” došao je do finalnog tjedna, a pjevačka avantura se za naše mlade pjevače bliži kraju.

Još nas samo jedna epizoda dijeli do finalne u kojoj ćemo doznati tko je nova hrvatska zvjezdica.

Za tu laskavu titulu se ovog tjedna natječe petero pjevača, Ela Jerković, Dino Miklaužić, Sara Andrić, Karla Forjan i Emma Uvalić.

Kako bi znali za koga navijati, donosimo zanimljivosti o našim zvjezdanim finalistima.

Ela Jerković nam stiže iz Splita. Ima petnaest godina i ide u prvi razred gimnazije, a prije nastupa u ovom glazbenom showu nastupala je na brojnim ljetnim festivalima i školskim priredbama. Osim pjevanja, voli pop glazbu, ples i glumu.

Dino Miklaužić ima deset godina i dolazi iz Huma na Sutli. Svira gitaru, voli Parni valjak i Big time rush i glazbu Olivera Dragojevića, Michaela Jacksona, Nine Badrić i Taylor Swift. Uz to što voli pjevati i svirati, obožava igrati nogomet.

Sara Andrić ima četrnaest godina i dolazi iz Solina. Pohađa osmi razred Osnovne škole Kraljice Jelene i Glazbenu školu Silvije Bombardelli. Sluša Silente, Iron Maiden, Tonyja Cetinskog i Chrisa Browna, a omiljene pjevačice su joj Nina Badrić i Beyonce. Za sebe kaže da je komunikativna, hrabra i zabavna, a uz pjevanje i slušanje glazbe, obožava plesati.

Osječanka Karla Forjan ima trinaest godina i pohađa sedmi razred osnovne škole. Već ima mnogo iskustva u javnim nastupima, pjevala je na raznim festivalima i školskim priredbama. Uz to što pjeva, uči svirati gitaru, a jednog dana bi voljela postati pjevačica ili farmaceut. Voli glazbu grupe S.A.R.S., Tonyja Cetinskog i Jessie J.

Emma Uvalić ima deset godina i dolazi iz Splita. Svira klavir, pjeva i uči strane jezike. Za sebe kaže da je drska, otvorena i druželjubiva, a prijatelju ju opisuju kao veselu i, naravno, raspjevanu. Omiljena pjevačica joj je Doris Dragović, pjevač Arsen Dedić, a bendovi Magazin i Queen.

Njih petero pjevat će u polufinalnoj emisiji koja će se u eteru RTL-a emitirati u četrvtak, 14.travnja u 20 sati. U finale ih prolazi troje i to troje najboljih od šezdeset sjajnih mladih pjevača koji su odabrani između 2500 prijavljene djece iz cijele Hrvatske! Jedno od njih troje će uskoro postati nova hrvatska zvjezdica. Tko će to biti, doznat ćemo u finalnoj epizodi druge sezone, u petak, 15. travnja na RTL-u!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?