Prvi 3758 pregleda 17. srpnja 2024.

Za njih ljubav nije matematika: Ova 3 znaka ne brinu godine

Canva

Za ova 3 horoskopska znaka velika razlika u godinama ne znači ništa kad je ljubav u pitanju

Rak 

Rakovi su beznadni romantičari, što znači da neće dopustiti da nešto tako malo - kao što je nekoliko (ili još malo više od nekoliko) godina razlike stane na put pravoj ljubavi. Zapravo, ovaj osjetljivi vodeni znak učinit će sve što može kako bi veza uspjela, čak i ako je njihov partner puno, puno stariji ili mlađi. Dakle, ako se njihova razlika u godinama na kraju pokaže prevelikim izazovom, nemoj očekivati da će rak biti taj koji će odustati od veze, piše miss7.

 | Autor: Canva Canva

Strijelac

Strijelci su poznati po tome što su slobodoumni, a njihov osjećaj neovisnosti daje im buntovnički karakter. Spoznaja da drugi ljudi mogu imati negativno mišljenje o vezama s velikom razlikom u godinama definitivno uzbuđuje strijelca koji traži uzbuđenje, ali to sigurno nije jedini razlog zašto je na ovom popisu.

Za strijelce se spojevi svode na jednu stvar: dobru kemiju. To čini ovaj vatreni znak vjerojatnim kandidatom za vezu s većom razlikom u godinama jer će se udvarati svakome tko mu se svidi, bez obzira na godinu rođenja. Ako mogu zadovoljiti njegovu žeđ za avanturom i filozofskim pitanjima, zašto bi onda bilo važno koliko netko ima godina?

Vodenjak

Kao najekscentričniji horoskopski znak, vodenjaci se ne pridržavaju zastarjelih uvjerenja i običaja. Umjesto toga stvaraju vlastita pravila, zahvaljujući svom netradicionalnom načinu razmišljanja i prkosnoj naravi. Što se tiče spojeva, ovaj zračni znak samo želi nekoga tko mu jako dobro odgovara u svemu, pa čak i ako to znači da završi u vezi s velikom razlikom u godinama.



 

 



 

 

 

Tvoja reakcija?