Prvi 1780 pregleda 30. rujna 2019.

Za ova tri horoskopska znaka ovaj tjedan će biti odličan

Unsplash/dominos Instagram
Ovaj tjedan bit će najbolji za ova tri horoskopska znaka Ovaj tjedan bit će najbolji za ova tri horoskopska znaka Ovaj tjedan bit će najbolji za ova tri horoskopska znaka

Za osobe koje su rođene u ovom znaku je vrijeme da pojačaju ležerni izgled i da se vesele u svakom trenutku u danu.

Oni su karizmatični i inteligentni, a svaki od njih je horoskopski znak kojeg svaka sitnica može razveseliti i dovesti do stanja koje svatko od nas želi. Ako već nagađate o kome se radi, evo vam odgovora: Radi se o Blizancima, Vagama i Vodenjacima. 

Blizanci

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Ovaj tjedan ćete biti iznimno zavodljivi i izraženo ćete koketirati. To će vam se isplatiti jer bi mogli upoznati nekog posebnog. Bit ćete izrazito raspoloženi za druženje. Bacite se na neki posao jer ćete sigurno u tome uspjeti. 

Vaga

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Ovaj tjedan bit ćete 'kraljica svijeta' jer će se svi boriti za vašu pažnju. Samopouzdanje će vam biti ogromno, ali zaslužili ste sve pa se počnite i tako ponašati. Mogli bi ste upoznati nekoga s kim ćete se u potpunosti povezati.

Vodenjak 

 

 | Autor: Pixabay Pixabay

Ako vam je sve dosadno i monotono, vrijeme je da iskoristite neke nove mogućnosti koje će vam se uskoro pružiti. Ne trebate se bojati isprobati nešto novo. Stvorit će te zanimljiva sjećanja upoznajući ljude koji će vam otvoriti oči. Ljudi će ovaj tjedan upijati svaku vašu riječ.

Pripadate li kojem od ovih horoskopskih znakova?

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?