Prvi 1230 pregleda 13. prosinca 2022.

Za ovog ogromnog mačka ljudi često misle da je pas

yuliyamnn/instagram

Ruska influencerica Julia na svom Instagramu redovito dijeli fotografije svog mačka koji je toliko velik da mnogi misle da se radi o psu

Julia Minina iz Rusije odlučila je podijeliti priču o ogromnom mačku imena Kefir čije fotografije redovito dijeli na Instagramu i koji, sa svojih dvanaest kila, izgleda kao prava zvijer.

"Nikad prije uopće nismo imali mačke. Upravo smo listali oglase najbliže uzgajivačnice i slučajno ugledali malog bijelog mačića. On je tada bio jedini u leglu. Odmah sam se zaljubila", prisjeća se Julia.

No, kada je otišla po mačka, ostala je razočarana jer je na fotografiji je djelovao ljepše, piše Miss7.

"Nitko nije mislio da će tako ružno pače izrasti u bijelo brdo krzna", objašnjava Julia i dodaje kako su ga njene kćeri odmah zavoljele. 

"U početku je bio jako mršav, ali nakon četiri-pet mjeseci jeo je sve i stalno se igrao s nama", govori.

Divovski mačak pasmine Main Coons, za kojeg se vjeruje da je najveći na svijetu, toliko je velik da ga često na prvi pogled pobrkaju sa psom. Nakon devet mjeseci, čuperci na ušima i repu su se udvostručili, a do kraja prve godine Kefir je utrostručio i težinu. Sada ima godinu i 10 mjeseci, a težak je 12 i pol kilograma.

Što se tiče osobnosti, on je poput osobe. Vrlo je pametan. Julia kaže da čak i sjedi s njima za stolom kad večeraju, ima svoju stolicu pa im pravi društvo. 
 

 

 | Autor:  

Tvoja reakcija?