Prvi 663 pregleda 03. ožujka 2020.

Za prste polizati: Američki par organizirao KFC svadbu!

screenshot/video/tyla

Par je svoj prvi spoj imao upravo u jednom od restorana KFC-a 2017. A onda su i svoju svadbu odlučili organizirati u istom stilu!

Kate i Harrison Cann iz Toowoombeja u Queenslandu dobili su pravo vjenčanje iz (njihovih) snova u organizaciji lanca KFC, javlja Tyla.com

U nagradnoj igri pobijedili su čak 2.000 drugih parova i tako dobili priliku da im svadba izgleda baš kao što im je izgledao prvi spoj. Na ceremoniji su dobili kamion pun KFC delicija, imali su čak i 'pileću' tortu, a i svadbena odjeća im je bila u istom stilu!

POGLEDAJTE VIDEO:

"Oduševljeni smo što nas je KFC odabrao kao mladence kojima će uljepšati vjenčanje", ispričali su uzbuđeni Kate i Harrison. Nadodali su kako gosti koji su stigli nisu ni znali da će hranu koju jedu biti - pohana piletina - ali ih je ta činjenica itekako oduševila. 

"Nadajmo se da će taj dan i sretni mladenci, ali i njihovi gosti, pamtiti do kraja svojih života", rekli su iz KFC tima.

Ondje su bili na prvom spoju 2017.

 | Autor: screenshot/video/tyla screenshot/video/tyla

Par je, inače, svoj prvi spoj imao upravo u jednom od njihovih restorana još 2017. godine, zbog čega je cijela ova priča još posebnija! Awwww...

Tko bi volio imati ovakvu tematsku svadbu?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?