Prvi 378 pregleda 19. ožujka 2019.

Za sina: Ribafish plivanjem povezuje hrvatske otoke

Domagoj Jakopović Ribafish @ Facebook

Projekt se zove RokOtok, a radi ga u spomen na svog prerano preminulog sina Roka

"Smisao je u tome da mi se pridruže i drugi plivači, pogotovo lokalni klinci (kad smo već blizu obale) i da onda svi poslušaju predavanje o tome zašto treba više vremena provoditi u prirodi nego uz ekrane", rekao je Ribafish i dodao je da će djeci tijekom ovog velikog pothvata dijeliti svoju knjigu posvećenu razgovorima s preminulim sinom Rokom, piše Večernji List.

RokOtok bi počeo 1. srpnja i završio 1. rujna, a cilj je oplivati 50 naseljenih otoka u Hrvatskoj.

"Nadam se da će djeca doći plivati, zbližiti se još više sa svojim roditeljima i da ovo postane nešto što će se raditi svake godine", rekao je bloger.

Sa svoojim sinom je stalno odlazio na avanture, a zajedno su posjetili 18 županija, šest zemalja i osam otoka. S obzirom da zajedno nisu uspjeli proputovati sve što su htjeli, on ovo radi za njega...

Pogledaj novi video na JoomBoosu: 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    divno <3