Prvi 67 pregleda 11. siječnja 2016.

Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama!

Jennifer Lopez
Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama! Zaboravljeni glamur: Umjesto o nagradama, svi pričaju o ovim haljinama!

Najveće iznenađenje crvenog tepiha bila je Lady Gaga u svom najglamuroznijem izdanju do sad...

Sinoć je otvorena sezona dodjela nagrada i već u samom startu modna ljestvica je podignuta vrlo visoko!

Najveće filmske zvijezde i njihovi kolege umjetnici okupili su se na glamuroznoj 73. dodjeli nagrada Zlatni globus, a pojedine dame su crvenim tepihom ponosno prošetale svoje veličanstvene haljine.

Jennifer Lawrence (25), Jennifer Lopez (46), Katy Perry (31) i brojne druge svojom su pojavom oduzimale dah. Ipak, najviše je pažnje privukla Lady Gaga (29) koja je zablistala u dugoj crnoj haljini s potpisom modnog giganta Versacea.

Lady Gaga | Autor: Pixsell Pixsell

Po svemu sudeći, duboki V izrez ponovno se vraća u modu, ali ga ove dame nose s osobitim ukusom. Čini se da je (napokon) vrijeme da se pozdravimo s modnim neukusom i golotinjom koji su posljednjih godina vladali crvenim tepisima...

U našoj fotogaleriji pogledajte glamurozna izdanja poznatih dama kakva dugo vremena nismo imali prilike gledati... 

Tvoja reakcija?