Prvi 397 pregleda 30. ožujka 2019.

Zac Efron je zastrašujuć u svom novom filmu

screenshot/youtube/HRT

Sad još više jedva čekamo pogledati film

O novom filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile - koji govori o zločinima serijskog ubojice Teda Bundyja, a kojeg igra Zac Efron - već se jako dugo i jako puno priča. Kad je izašao trailer, ljudi nisu bili sretni jer su dobili dojam da se 'romantiziraju' zločini koje je Bundy počinio te da ga se proglašava zgodnim, umjesto zastrašujućim i krivim, piše Cosmopolitan. 

No, onda je stigao film i mnogi su shvatili da su imali sasvim krivi dojam. Film, ustvari, govori o kronikama zločina Teda Bundyja iz perspektive njegove djevojke, koja je godinama odbijala shvatiti kakav je Bundy zapravo čovjek. Zao i poremećen.

Sad su na YouTube-u objavili i cijelu jednu scenu koja dokazuje koliko je jeziv, ali i jezivo dobar Zac Efron u ulozi Teda Bundyja. Ali, kad pogledate ovu scenu, vjerojatno ćete imati noćne more...

Pogledajte scenu:

Koliko je jak um i snažna moć uvjeravanja ubojice koji uspije tako vješto prodati drugima priču da mu svi namještaju i da on nema veze s ubojstvima koja je zapravo počinio. U ovom slučaju tu je priču 'prodao' svojoj djevojci. I ona mu je dugo, dugo vjerovala. A onda je shvatila...

Jedva čekamo i mi pogledati film!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O