Prvi 205 pregleda 20. lipnja 2019.

Zadar će sljedeći vikend biti IT destinacija svim gamerima

PR/Boris Poljičanin

Od 28. do 30. lipnja u prostorijama Kneževe palače u Zadru po prvi puta će se održati LevelUP turnir. LevelUp prvi je gaming event u Zadru u organizaciji tvrtke Mikronis i njenih partnera namijenjen svim zaljubljenicima u gaming kulturu i sve njih očekuje jako puno zanimljivih stvari.

U tri dana programa održat će se turnir, ali i još mnogo dodatnih zanimljivosti. Na događaju će biti i hrvatski gaming youtuberi: Archer 7 koji će ispratiti turnir u Fortniteu i podjeliti glavne nagrade osvajačima turnira te Malajski Tapir koji će isto tako popratiti turnir u FIFA-i te podijeliti glavne nagrade pobjednicima natjecanja.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Predavanja i edukacije

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Sve one koji dođu na LevelUP očekuju zanimljiva i edukativna predavanja vezana uz igre i brojne druge tehnološke teme. Predavanja će voditi profesori i developeri svakodnevno uključeni u svijet gaminga.

Dr. Ivan Burcar, kirurg i subspecijalist kardijalne kirurgije iz Klinike za kardijalnu kirurgiju KBC Zagreb održat će predavanje na temu „Lica kolja bliješte“. Tema prezentacije odnosi se na ovisnost o tehnologiji te kako je definirati, a radi se prema uzoru na knjigu 'Glow Kids' autora Nicholasa Kardarasa. 

Osim ovog, na eventu će se održati još brojna predavanja vezana uz gaming, tehnološka zanimanja, programiranje i slične teme, a organizatori su objasnili:

"Predavanja su zamišljena na način da se, kroz edukaciju i druženje sa stručnjacima iz gaming industrije, javnosti približe prednosti i nedostaci" gaminga i tehnologije.

Humanitarni karakter

Događaj također ima i humanitarni karakter. Sav prihod prikupljen od ulaznica (dnevne ulaznice koštaju 15 kuna) namijenjen je uređenju odjela pedijatrije Opće bolnice Zadar.

Želiš se natjecati?

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Natjecanja svakog dana počinju u 10 sati, a kako je broj natjecatelja ograničen, web pristupnicu treba ispuniti što prije.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Na službenoj stranici lvl-up.hr eventa možete odabrati kategoriju u kojoj ćete sudjelovati; poput Fortnite by Lenovo, Fortnite by HP i FIFA 2019 na PlayStation platformi. Ondje možete i ispuniti prijavnicu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woow baš dobro!