Prvi 23 pregleda 05. srpnja 2015.

Reper Suicidal snimio pjesmu s Almirom Ismailiom iz X Factora

Suicidal
Reper Suicidal snimio pjesmu s Almirom Ismailiom iz X Factora Reper Suicidal snimio pjesmu s Almirom Ismailiom iz X Factora

Poznati reper i "Emotivni karatist" odlučili su ujediniti snage i obožavatelje iznenaditi novom pjesmom

Reper Matej Dučkić - Suicidal,objavio je novi singl pod nazivom "Čekam te".

Cover | Autor: Suicidal Suicidal

Pjesma je nastala u suradnji s Almirom Ismailiom, makedonskim pjevačem kojeg javnost pamti po fantastičnim nastupima na nedavnom X Factoru, i zagrebačkim reperom i producentom Brankom Srnecom Brcom.

Poznat je pod nadimkom „Emotivni karatist“ koji je dobio zahvaljujući ljubavi prema borilačkim vještinama. Iako na prvi pogled nikako ne bi rekli da je riječ o emotivcu, Almiru ovo nije prvi put da je oduševio izvedbom ljubavne pjesme.  Iako je davno ispao iz X Factora, ostao je zapamćen svojim zahvaljujući svojoj izvedbi pjesme 'I Believe I Can Fly' američkog repera R Kellya.

Njegov je talent prepoznao Massimo koji ga je pozvao u svoj tim, ali Almir je natjecanje napustio nakon nastupa već u Kući sudaca. Ipak, tom je prilikom čak i Ninu Badrić zadivio svojim vokalnim sposobnostima.

Iako je ispao iz natjecanja, Almir ne posustaje i krenuo je u nove glazbene pobjede. Pjevanje je njegova stras, a nas je oduševio najnovijom suradnjom.

U nastavku poslušajte novu pjesmu ove dvojice uspješnih glazbenika. :)

Tvoja reakcija?