Prvi 277 pregleda 12. lipnja 2020.

'Zakon i red' će se baviti ubojstvom Georgea Floyda

EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/law&order/instagram

S obzirom na to da je sva medijska pažnja još uvijek usmjerena prema nedavnom ubojstvu Afroamerikanca Georgea Floyda, tvorci poznate kriminalističke serije 'Zakon i red' najavili su kako bi se serija u budućim epizodama mogla baviti upravo ovim slučajem.

Kako piše Elite Daily, izvršni producenti serije otkrili su javnosti kako će se serija u epizodama koje dolaze osvrnuti upravo na događaje koji trenutno 'tresu' Ameriku, ali i cijeli svijet. Tijekom nedavnog intervjua, scenarist serije, Warren Leight, rekao je sljedeće:

"Jednu epizodu ćemo posebno posvetiti prosvjedima protiv policije te svemu onome što se dogodilo Georgeu Floydu. Gledatelji bi svakako trebali očekivati ​​pomak u narativu oko policajaca u budućim epizodama."

Dok je razgovarao s voditeljima podcasta 'The Hollywood Reporter'u kojem je gostovao prije nekoliko dana, Leight je potvrdio da će u seriji jedinica za specijalne žrtve biti usmjerena na slučaj ubojstva Georgea Floyda, njegovog ubojicu, bivšeg časnika Dereka Chauvina te sve posljedice koje su uslijedile nakon njegova ubojstva.

"Ta se tema jednostavno mora prikazati na malim ekranima kako bi se počele događati nužne promijene u svijesti ljudi", rekao je u podcastu. Iako Leight nije precizirao koja će se točno epizoda odnositi na Floydovu smrt, rekao je kako vjeruje da će to biti jedna od zanimljivijih epizoda u povijesti serije koju će svakako biti važno pogledati.

Jako zanimljivo...

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LmaoHrmlSi

    bavim se tvojom mamom