Prvi 270 pregleda 05. veljače 2017.

Zaljubljena "preko ušiju": Selena je trudna i priprema vjenčanje?!

Selena i Abel
Olivia Rodrigo Instagram

U životu pjevačice posljednjih dana jako je burno...

Iako je od trenutka kada je većina Selenin obožavatelja saznala da pjevačica ponovno ljubi prošlo tek nekoliko dana, čini se kako je ona već spremna za puno veći korak. Barem ako je vjerovati stranim medijima.

via GIPHY

Podsjetimo, nedavno su u javnost procurile fotografije koje dokazuju da su Selena Gomez i The Weeknd novi par u svijetu poznatih i slavnih, a obožavatelji su se odmah podijelili u dvije skupine. Oni koji ne mogu spavati od sreće i oni koji dane provode u nadi da će do njih stići vijest kako je toj ljubavi ipak došao kraj (oni se, naravno, još uvijek nadaju da će oni biti Selenin izbor).

No, čini se kako su stvari između ovo dvoje puno ozbiljnije nego se to dosad činilo. 

 

January 28, 2017: @SelenaGomez and @TheWeeknd in Florence, Italy😍

A photo posted by Abelena Updates™ (@abelena.official) on

Naime, nepoznati izvor je izjavio za Life&Style Magazin kako oni već razmišljaju o svadbi, ali i da je Selena trudna! Navodno se pjevačica već danima žali kako je stalno umorna, osjeća mučnine i ima neodoljivu potrebu za sladoledom. 

via GIPHY

Kako izvor tvrdi, pjevačica je potpuno “luda” za The Weekndom i prijateljima već govori kako je “on onaj pravi”. (Možda to objašnjava činjenicu da su se međusobno upoznali s obiteljima?)

Pa, ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati da vrijeme pokaže je li ovo istina ili tek još jedna u nizu lažnih informacija koja je podignula previše prašine...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?