Prvi 596 pregleda 29. rujna 2019.

Cure, žao nam je, ali Noah je zauzet

noahcentineo/instagram

Zvijezda filma 'To All The Boys I Loved Before' ima djevojku. Hoda s modelom i zvijezdom plesnog showa. Iako je slomio srca obožavateljica, svi im žele svu sreću.

Zvijezda teen filmova i miljenik djevojaka je zauzet!

Znamo, i vi ste se ražalostili na ovu vijest kao i mi. No budimo realni, nikad ga ne bi ni upoznale pa život ide dalje. Fanovi su odmah pomislili kako je riječ o Lani Condor, kolegici iz filma 'To All The Boys I Loved Before', ali nije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s country week on Dancing With The Stars so

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Hoda sa zvijezdom showa 'Ples sa zvijezdama'

Noah navodno hoda s Alexis Ren, modelom i zvijezdom showa 'Ples sa zvijezdama'. Fanovi su ih uhvatili nekoliko puta dok su izmjenjivali nježnosti. Noah je Alexis još u petom mjesecu dočekao na aerodromu gdje ju je poljubio u čelu i držao za ruku. Ranije ovog tjedna viđeni su kako izlaze iz restorana prisniji nekog ikad, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wearing a dress finally in memory of mom 🌹 i miss her smile and warmth everyday

A post shared by Alexis Ren (@alexisren) on

Fanovi se nadaju bojanju brade

Par vezu još nije potvrdio, ali fanovi se nadaju kako će Noaha djevojka natjerati da vrati boju brade na staro ili da je barem obrije. Da vas podsjetimo, glumac je bradu pobojao u plavo, a kosa mu je smeđa. To je izazvalo šok kod fanova njegovih filmova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dis me, trying not to laugh, then failing... miserably

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Možda zvučimo tužno jer je Noah zauzet, ali želimo mu svu sreću znajući što je realnost!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?