Prvi 1381 pregleda 10. veljače 2023.

Žao nam je mišićavi dečki, ali žene žele nešto drugo

canva

Studija koju je proveo britanski muški online brand, Jacamo, otkriva da više od 70% žena misli da je "dečko iz susjedstva" daleko privlačniji od "mišićavih gromada."

Svi imamo vlastitu verziju onoga što čini idealnog muškarca s obzirom na tip tijela, crte lica i osobnost, i bilo da je riječ o bucmastom liku, onom nabildanom ili poprilično jednostavnom muškarcu s prosječnim oblikom tijela, svatko ima svoju viziju "savršenog muškarca", ali pogledajte ove zanimljive podatke istraživanja koje je napravio Jacamo, britanski brand za muškarce.

Koji je idealan tip tijela muškarca prema hetero ženama?

72% žena smatra da je “dečko iz susjedstva” daleko privlačniji od “mišićavih gromada.”

A što muškarci misle koji je ideala tip ženama? 

Muškarci potpuno drugačije misle. Uvjereni su da žene vole mišićave muškarce s nogama Christiana Ronalda, ramenima Hugh Jackmana, kosom Justina Biebera, licem Geralda Butlera.

Kako izgleda "gospodin savršeni" prema mišljenju žena

Prema Jacamovom istraživanju, 72% žena želi muškarca sa sljedećom kombinacijom osobina - kosom princa Harryja, licem James Cordona, torzom ragbi igrača Ben Cohena te nogama Jonathana Rossa, televizijskog voditelja. 

Ova ilustracija s Pinteresta najbolje pokazuje "gospodina savršenog" prema ženama 

 

 | Autor: Pinterest Pinterest

Kao odgovoru istraživanju, javile su se mnoge žene ismijavajući ga jer tvrde da pola ovih osoba nisu ni znali kako izgledaju, te govore da svatko ima svoj tip i da je možda istraživanje trebalo obuhvatiti mišljenje muškaraca i njihovs verzija "savršene žene."

Tvoja reakcija?