Prvi 447 pregleda 30. travnja 2021.

Zaplešite s xniks2x i osvojite najcool bežične slušalice

emica elvedji/pixsell

Ostalo je još nešto više od tjedan dana za prijavu na nagradni natječaj 'Zapleši s xniks2x' u kojem čak 20 sretnika i kreativnih plesača osvaja Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice!

FreeBuds 4i bežične slušalice najnovija su inovacija iz HUAWEI ponude, a ako ih i ti želiš osvojiti i isprobati zašto su tako cool, sve što trebaš je - zaplesati! Ne bilo kako i bilo što, naravno...

Možda te zanima... Pravila nagradnog natječaja 'Zapleši s Xniks2x' na TikToku

Evo par detalja o natječaju 'Zapleši s xniks2x' koji je HUAWEI pripremio za svoje vjerne korisnike zajedno s poznatom JoomBoos YouTubericom, Nikom Pavičić xniks2x. 

Kako i ti možeš osvojiti FreeBuds 4i slušalice?

@iksniks2iks

Ekipa, 20 Huawei FreeBuds 4i sluški na dar. Duetaj ovaj video uz ##HuaweiNika i ##FreeBuds4i i osvoji! Sve o igri i sluškama na Huawei Forumu. Sretno!🥳

♬ original sound - iksniks2iks

  • Prvi korak: zaprati xniks2x na TikToku 
  • Pogledaj kako je Nika otplesala svoj TikTok ples, a zatim nauči koreografiju i duetaj 'Nikin ples' na pjesmu 'Backyard Boy'
  • Video objavi na svom TikTok profilu, a u opis obavezno ubaci hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i
  • Svoje video prijave možete slati do 7. svibnja, a zatim će Nika i stručni JoomBoos tim odabrati 20 pobjednika koji osvajaju po jedan par novih, genijalnih HUAWEI FreeBuds 4i slušalica

Pomoću ovih slušalica aktivno poništite buku

HUAWEI FreeBuds 4i slušalice dolaze u dvije boje; crnoj i bijeloj te sa sjajnim, modernim dizajnom. Ovalno kućište za punjenje kompaktno je i osvježavajuće originalnog dizajna, a njegove linije i finiš daju moderan, istaknut izgled. 

A ona neugodnost nakon sati i sati nošenja i slušanja glazbe? Uz ove slušalice toga nema! Naime, FreeBuds 4i ergonomski je dizajniran za stabilno i čvrsto prianjanje. Iznimno lagane slušalice znatno smanjuju pritisak koji osjećate čak i nakon dugih sati korištenja pa ih možete nositi doslovno cijeli dan te se i dalje osjećati udobno.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Senzori u HUAWEI FreeBuds 4i slušalicama aktivno otkrivaju i smanjuju ambijentalnu buku. Dakle, gdje god krenete, možete čuti samo ono što želite; omiljenu glazbu i ništa više te tako poništiti buku oko sebe. No, super je stvar i to da ne morate skidati slušalice da biste lako komunicirali s drugima. Samo pritisnite slušalicu i povucite prema dolje da biste prešli u Awareness mode za lakši i jednostavniji razgovor i komunikaciju. Genijalno.

No, koliko im traje baterija? To vas sigurno sve zanima

Ove slušalice imaju izvanrednu izdržljivost. Potpuno napunjene mogu reproducirati glazbu i do deset sati, a vodeća tehnologija brzog punjenja omogućuje 4-satno slušanje glazbe, ili što god željeli slušati, u samo 10 minuta punjenja. Odlična funkcija za sve koji su uvijek u žurbi!

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Ako i vi želite isprobati zašto svi bruje o FreeBuds 4i slušalicama, uključite se što prije u nagradni natječaj i 'Zaplešite s xniks2x'! Imate još malo više od tjedan dana za slanje TikTok prijava, a pobjednike proglašavamo 10. svibnja na JoomBoos webu te JoomBoos Instagram profilu.

Sve informacije o HUAWEI proizvodima te HUAWEI zajednici pronađite na forumu.

Tvoja reakcija?