Prvi 1340 pregleda 23. veljače 2018.

Zar nije premala za šminku? Mama joj posvetila cijelu kolekciju

kyliecosmetics@instagram

Poznata trendseterica novu make up kolekciju posvetila je svojoj kćerkici koja nema ni mjesec dana.

Kylie Jenner 1. veljače rodila je curicu Stormi, a njezin se život u potpunosti promijenio. Dokaz tome je i činjenica da za vrijeme cijele trudnoće na društvenim mrežama nije podijelila nijednu sliku svojeg trbuha, pa su mnogi fanovi posumnjali u istinitost cijele priče.

Ubrzo je Stormi postala centar Kylinog života, pa joj je čak posvetila i novu make up kolekciju koja nosi naziv 'The Weather Collection', a u prodaju će doći 28. veljače.

U kolekciji se nalaze palete sjenila 'Eye of the storm' i 'Calm before the storm', metalik sjenila za oči, highliter, te ruževi s izrezbarenim znakom munje.

I sama Kylie je priznala kako ju je za cijelu kolekciju inspirirala njezina 22 dana stara kćerkica.

Beauty carstvo Kylie Jenner samo je prošle godine zaradilo čak 383 milijuna američkih dolara. Kylie je prva matt sjajila i ruževe izbacila na tržište 2015. godine, a planuli su u čak nekoliko minuta. Čak i sada na kyliecosmetics.com većina ruževa je rasprodana, a financijski savjetnici smatraju kako će njezina beauty carstvo do 2022. godine vrijediti čak milijardu dolara.

Stormi je postala centar svijeta ove trendseterice, a sigurni smo kako će od svojih roditelja i obitelji nadobivati puno puno poklona.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    O boze hahahhaha
  • leoni98

    aaaa baš mi se sviđa ime Stormi! Al na hrvatkom bi to bilo Olujna hahahahahahah