Prvi 1138 pregleda 25. srpnja 2019.

Zaručila se Bindi Irwin, kćer omiljenog zoologa Stevea

bindisueirwin/Instagram

Bindi Irwin, kćerka Stevea Irwina - poznatog australskog zoologa koji je život izgubio 2006. nakon uboda raže - se zaručila na svoj 21. rođendan.

Bindi Irwin se zaručila za svog dugogodišnjeg dečka Chandlera Powella i ovo je baš divna vijest.

Jako slatko

Naime, organizirala je proslavu rođendana u zoološkom vrtu. Upravo tamo je prije šest godina i upoznala svog sada već zaručnika. Ondje se malo družila s fanovima, kasnije su hranili krokodile pa ju je nakon toga Chandler zaprosio. Preslatko!

Ovako su se upoznali i njezini roditelji

Na isti način upoznali su se i njezini roditelji, Steve i Terri Irwin. U zoološkom vrtu.

Njezin otac Steve Irwin bio je poznati zoolog i popularna televizijska ličnost. Preminuo je 2006. godine dok je snimao dokumentarac nakon što ga je raža ubola u srce.

Bindi je zajedno s mamom Terri i bratom Robertom nastavila gdje je Steve stao. Brinu se o životinjama i educiraju javnost o njima. Baš prekrasno <3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww