Prvi 5775 pregleda 21. lipnja 2022.

Zašto sad svi miješaju puder s vodom prije nanošenja?

rachelrigler/tiktok/canva

Jedan od najnovijih makeup trendova na TikToku sada je miješanje tekućeg pudera s vodom kako bi se osigurala njegova dugotrajnost tijekom ljeta

Svi koji se šminkaju znaju kakva je noćna mora kada ljeti osjetimo svu težinu pudera i druge šminke koju nosimo. Također, s obzirom na to da se ljeti prilično znojimo, teško je spriječiti da se ta šminka 'raspadne' na našem licu.

No, kako piše Her, čini se da za taj problem ipak postoji rješenje, a to je - miješanje tekućeg pudera s vodom. 

@hudabeauty Foundation in water hack IB: @Rachel Rigler #hudabeauty #foryou #viraltiktok #makeuphacks @hudabeauty ♬ original sound - Huda Beauty

Ovaj trik sasvim je jednostavan, samo u čašu s vodom istisnite količinu tekućeg pudera koju želite koristiti, blago promiješajte i nanesite na lice. 

"S ovom tehnikom puder bi trebao biti najdugotrajniji ikada, ne bi trebao biti prenosiv i vaša koža će izgledati puno ljepše", ispričala je osnivačica beauty brenda 'Huda Beauty', Huda Kattan. 

@rachelrigler Reply to @lex.babb ♬ original sound - Rachel Rigler

"Kada stavite puder u vodu, neka ulja u njemu se razdvoje, a puder dobiva dodatnu hidrataciju što znači da je ovo savršena kombinacija za ljetno vrijeme", pojasnila je TikTokerica Rachel Rigler.

Reakcije na ovaj trik su podijeljene. Jedni tvrde kako je ovo najbolji trik ikada te da njihova koža na taj način izgleda puno sjajnije, zdravije i ljepše dok drugi tvrde kako baš i ne vide neku razliku te da je ovaj način samo gubitak vremena i sredstava. 

 

Pogledajte prvu epizodu Outsidera!

Tvoja reakcija?