Prvi 924 pregleda 21. travnja 2019.

Zašto se Meghan ne skida iz ove jakne?

zenski svijet/instagram

‘Military look’ popularan je među slavnim curama već nekoliko godina, a članica kraljevske obitelji Meghan Markle posebno je naklonjena muškoj vojničkoj jakni u kojoj smo je imali prilike vidjeti nekoliko puta

Kako piše portal Marie Claire, Meghan se prilikom dva službena putovanja 2017. godine i to ona u Mumbai i Delhi odlučila za sličnu modnu kombinaciju.

Riječ je o ‘oversize’ muškoj, maslinastozelenoj jakni uz koju je savršeno uklopila klasične traperice i tenisice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Jakna je odlično poslužila i za vrijeme njezine trudnoće s obzirom da je istovremeno i udobna i prilagodljiva mnogim modnim stilovima.

via GIPHY

Cijena jakne je oko 150 dolara (825 kn), a činjenica da je riječ o ‘unisex’ odjevnom komadu ide u prilog Meghaninoj borbi za izjednačavanje vrijednosti spolova te pružanju jednakih mogućnosti od najranije dobi i dječacima i djevojčicama.

via GIPHY

Kako se tebi čini njezin casual modni stil? I misliš li da je jakna možda Harryjeva? 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Pa dobra joj je baš