Prvi 685 pregleda 27. siječnja 2019.

Zašto se ove zvijezde toliko ne podnose?!

bitchslayingsofficial/Instagram

Na crvenim tepisima se izbjegavaju u širokom luku

Kada se nađe više temperamentnih osoba na jednom mjestu nastane kaos, pa tako je i slučaj sa slavnima. Najčešće do svađa dovode ljubavni trokuti, propale veze, poslovni konflikti, novac ili različiti stavovi. Njihove svađe su sve samo ne jednostavne, a neke su dogurale čak i do sudskih tužba. Ovih pet velikih svađa donosi Elite Daily.

1. Kanye West i Drake

Odnos između dvojice repera nije oduvijek bio ovako napet. Drake je na početku karijere rekao da u Kanyeu vidi uzora i da ga želi nadmašiti. Nakon par godina nije mu se svidjela pjesma koju je napisao Kanye, pa je javno rekao kolika je 'glupost'. Kanye mu nije ostao dužan i krenuo u kontra napad. Od tada se naizmjenično svađaju i to najviše preko Twittera.

via GIPHY

2. Katy Perry i Taylor Swift

Čini se kako drame između Katy i Taylor nikako da završe. Stalno izbijaju neke nove prepirke i svađe, a njih dvije se izbjegavaju po crvenim tepisima. Kada je Taylor objavila pjesmu 'Bad Blood' izjavila je kako pjesma opisuje jednu izvođačicu, a svi su odmah znali tko je ona. Swift zamjera Katy što ju je pokušala 'sabotirati' zapošljavajući njene radnike s turneje.

via GIPHY

3. Kim Kardashian i Taylor Swift

Čini se da Taylor često ulazi u svađe, pa je tako ovog puta završila u onoj sa Kim Kardashian. Twitter je eksplodirao prepirkama između starlete i pjevačice, a Kim je nazvala Swift zmijom, nakon koje je pjevačica objavila video zmije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim's face be like"wait till I expose u" #kimandtaylor

A post shared by 😆😆 (@iam_poshh) on

via GIPHY

4. Kim Kardashian i Paris Hilton

Svima je dobro poznato da je Kim na početku karijere radila kao osobna asistentica za Paris Hilton. Sređivala joj je garderobu i brinula da joj je sve što treba pri ruci. Paris je smatrala da se Kim proslavila radi nje i nazivala je pogrdnim imenima, a ni Kim njoj nije ostala dužna.

via GIPHY

5. Chrissy Teigen i Donald Trump

Izborom Donalda Trumpa za predsjednika SAD-a ostavila je mnoge zvijezde u šoku. Većina njih ne slaže se s njegovom kontroverznom politikom, pa često to naglašavaju na društvenim mrežama. Jedna od njih je i Chrissy Teigen, koja je objavila niz Tweetova protiv Trumpa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    gluposti