Prvi 1913 pregleda 16. srpnja 2020.

Zašto su svi oduševljeni novom Samsung Galaxy A serijom

PR/Boris Poljičanin

Unatoč manjim razlikama, uređaji Samsung Galaxy A serije očituju se u sličnostima u obliku odličnih mogućnosti kamere, velikog zaslona koji pruža vrhunski vizualni doživljaj i izdržljive baterije. Iako to sigurno neće biti lako, odaberite onaj koji će najbolje ispuniti sva vaša očekivanja i krenite u ljetnu avanturu...

Od svog prošlogodišnjeg predstavljanja, Samsung Galaxy A serija postala je jedna od najomiljenijih serija pametnih telefona. Predvodnik ove inovativne serije je Samsung Galaxy A51, a tu su još i jedinstveni Galaxy A71, Galaxy A41, Galaxy A21s te Galaxy A31 koji tek dolazi.

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Samsung je također za predstavljanje najnovijih Galaxy A pametnih telefona kroz svoju globalnu kampanju „AWESOME is for Everyone“ i #danceAwesome izazov nagrađen priznanjem za kreativnost od strane poznate Asocijacije za dizajn i umjetnost (D&AD). U partnerstvu s K-pop grupom BLACKPINK i društvenom mrežom TikTok, izazov je proizveo pozitivnu reakciju mladih širom svijeta, generirajući 4,7 milijuna videa, dok je ostvareno više od 20,2 milijarde pregleda na TikToku.

Must have inovacije s odličnim performansama

Od velikog predivnog zaslona do neometane učinkovitosti, A serija donosi sve što želimo od svog pametnog telefona u jedinstvenom paketu po pristupačnoj cijeni. Infinity-O zaslon od ruba do ruba Galaxy A51 uređaja optimizira vizualnu simetriju. Sada možemo gejmati, gledati, surfati i multitaskati bez prekida na zaslonu širokog formata dijagonale 6,5“ i FHD+ razlučivosti, čiji je okvir sveden na najmanju moguću mjeru.

Ultra široka, makro, dubinska i glavna kamera za napredno iskustvo

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

S četiri vrhunske kamere, Galaxy A71 i Galaxy A51 pametni telefoni idealni su za snimanje najvažnijih trenutaka u životu, neovisno o tome je li dan ili noć. S glavnom kamerom, ultra širokim, makro i dubinskim kamerama u kombinaciji s inteligentnim značajkama, ovi uređaji omogućuju kreiranje vrhunskih fotografija s jasnim i živopisnim detaljima. Glavna kamera fotografira zadivljujuće fotografije s 64-megapikselnom kamerom na Galaxy A71 i 48-megapikselnom kamerom na Galaxy A51 uređaju.

Ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku onoliko koliko ljudsko oko vidi. Makro kamera donosi predmete u kristalno jasan fokus radi snimanja svakog najmanjeg detalja, dok dubinska kamera omogućuje subjektima da se istaknu pomoću Live Focus efekata.

Jednostavno snimanje selfija koji će privući svačiju pozornost

Ako želite snimiti savršene selfije, Galaxy A41 je uređaj kao stvoren za vas. Njegova 25-megapikselna prednja kamera pomaže snimiti jasne fotografije u visokoj rezoluciji za zapanjujući izgled na fotografijama snimljenima tijekom dana, a funkcija izoštravanja uživo zamućuje pozadinu i pretvara vas u zvijezdu.

Maksimalne performanse uz Game Booster

Kako biste bez problema i ometanja mogli igrati vaše najdraže igrice, maksimalno iskoristite performanse uređaja iz Galaxy A serije pomoću funkcije Game Booster, koja pamti vaše načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju. Također, funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s glatkim pokretima kao u stvarnosti.

Dugotrajna baterija bez dodatnog punjenja

 | Autor: PR/Boris Poljičanin PR/Boris Poljičanin

Provedite bezbrižno vrijeme igrajući igrice i snimajući video zapise, zahvaljujući dugotrajnoj bateriji od 5000 mAh-a na Galaxy A21s uređaju. Također, brzo punjenje od 15W omogućuje promptnu dostupnost uređaja. Prostor za pohranu od 64GB interne memorije i vanjskom memorijom do 512 GB odlična je vijest za sve one koji ne vole brinuti o problemu pune memorije.

Unatoč manjim razlikama, uređaji Samsung Galaxy A serije očituju se u sličnostima u obliku odličnih mogućnosti kamere, velikog zaslona koji pruža vrhunski vizualni doživljaj i izdržljive baterije. Iako to sigurno neće biti lako, odaberite onaj koji će najbolje ispuniti sva vaša očekivanja i krenite u ljetnu avanturu.

Tvoja reakcija?